![]() |
ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKAT ÜLKEMİZ İCİN ARKADAŞLAR BU SEREFSİZLER AKILLANMİCAKLAR FAZLA SÖZ SÖYLEYEMİCEM YOKSA KÜFÜR ETMEM GEREKECEK LÜTFEN VİDYONUN KALDIRILMASI İCİN http://www.youtube.com/img/icn_flag_reg_19x17.gif Flag as Inappropriate LİKİNİ TIKLAYALIM ÜLKEMİZE SAHİP CIKALIM |
Onları o daracık dünyalarıyla başbaşa bırakıyorum. Bir tane video benim moralimi bozamayacak. Sizde bu tip şeylere karşı soğuk kanlı olun arkadaşlar, tüm yapmak istedikleri sürekli tepki almak ve infial yaratmak. |
kaldırsınlar bu videoyu.terbiyesizler |
şanlı türk bayrağını hiçe sayanlar gün gelecek hiç olacaklardır |
yok artık bu kadarda ileri gidemezler |
Çok matah bişey yapmışlar gibi bir de videosunu koymuşlar... Ne olursa olsun insanlığı katletmenin, o gencecik insanlara kıymanın neresi videoluk. Ki hepsi Türk şehitleri :( Allah rahmet eylesin... Ben kimseye beddua etmem ama Allah topunun belasını versin. Siz ki o anaların, babaların,çocukların, nice insanların yüreğini yaktınız, allah belanızı versin... |
Herkes kürtler için ALLAH' ın KAHHAR ismin onlar üzerinde olması ve onların kahrolması için dua edelim.ALLAH sizleri kahretsin Kürtler Pkk lılar.gün gelecek siz de bu döktüğünüz kanların hesabını hem bu dunyada hemde Öbür dünyada vereceksiniz.Bukadar insaın bedduası tutacak |
neler yazardım ama ..... |
Video kaldırıldı arkadaşlar.. Hepimize geçmiş olsun.. |
:congrats: :congrats: şerrefsizlerr kendini ne zannediyo yaa...iyice beyinlerini yıkamışlar bunların...bunların başlarının başını gövdesinden... |
Türkiye`de Saat: 22:27 . |