![]() |
Sadece bir defa görüpde aklınızda kalan bi kişi varsa burdan seslenebilirsiniz. Hayatınızda Birdaha hiç göremeyeceğiniz ve yada sadece 1 defa görüpde aklınızda kalan bi kişi varsa burdan seslenebilirsiniz. |
metrobüsdeki uzun boylu kahverengi kadife ceketli,saçları ne uzun ne kısa yüzünde hafif gülümseme olan çocuk çok tatlıydınn yaww |
:):) |
hayatımda ilk defa seni boyle gorunce kalbım bır heyecanlı carptı benım mechul meslektasım |
giderkennn ardındann gitme kalll diyemedimm :(:(:( |
amy lynn lee tabii ki, bir kez canlı gördüm, anlatılmaz birşeydi... kız arkadaşım duymasa bunları iyi olur...:D |
Çok var. :) |
çarşının ortasındayız...hoşçakal dedi...biraz daha kalsan bile diyemedim ilk kez o gün görmüştüm:(ne güseldi:( |
dinLe bak senin için bu şarkı..... öLüme 5 kaLa bu şarkıyı yazdım sana ... Gitmesen oLmazmı ? yine geLrisin dimi ? :( |
minibüs ile giderken arabaya bir kız bindi ama binmeden önce sürekli bakıyordu sonra binerken de bakıştık çok güzeldi sonra inerken biz kapının yanında duruyorduk elimde inenlerin tutunduğu yerde idi oda oraya tutundu elimi keşke çekmeseydim ele ele tutuşacaktık :( çok güzeldi .tekrar geri gelse o gün . 2. çarşıda yüyürken kapalı bir kız gördüm sonra o da baktı olmaz böyle birşey ya yolda tümsek olsa düşücem o karşı kaldırımdaydı öyle ce kaldırımı bitirdik birşey olmadı salak kafam tekrar gelse o gün :( |
Türkiye`de Saat: 03:20 . |