![]() |
hadi be onlarınkide taraftar mıydı onlara dünyanın en büyük taraftarlarından diyolarda ama ben hiç bişe göremedin duymadım bu maçta adamlar 8 tane gol atmış hiç bi damla ses oturmuş maç izliyorlar hayla orda bizim 2000 seyircimizin bile daha çok sesi çıkıyodu ÇARŞI BÜYÜKSÜN BABA |
onun için işte herkes beşiktaşlı olamaz |
KESİNLİKLE BEŞİKTAŞLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR HERKESS BİRGÜN BEŞİKTAŞLI OLURSA BİZİM AYRICALIĞIMIZ NERDE KALACAKK ÇARŞII HERŞEYE KARŞII;) |
tarih yazdık tabi ayrıcalıklıyız... |
ORASI ÖYLE AMA AĞIR Bİ YENİLGİ HERKESÇE MALUM AMA ŞİMDİ ONLARI BIRAKAMAYIZZ BU Bİ GERÇEKK İYİ GÜN KÖTÜ GÜN DEDİK HEP BİRLİKTEE İLLA YENDİĞİ ZAMAN DEĞİL ASIL AĞIR YENİLGİ ALDIĞINDA YANINDA OLMALIZKİİ AYRICALIĞIMIZ OLSUN |
Alıntı:
|
işte bizde buna beşiktaşlılık ruhu dioruz bi insan 8 gol atıp sadece alkışlıyosa yuh yane biz olsak stadı yıkardık bea:D:D:D |
ah birde bu taraftarın değerini bilse bu yönetim bozuntusu |
arkadaslar her nerde ve nasil olursa olsun hic kimse bizim kadar olamaz,!!! bununla cok gurur duyuyorum!!! |
AVRUPANIN GÖBEĞİNDE YERALMALARI VE ALIŞILMIŞIN BİRAZ DIŞINA ÇIKMIŞ OLMALARI SEBEBİYLE ZİRA ADA DA MAÇLAR GENELDE HEP TİYATROVARİ BİR ŞEKİLDE İZLENİR. ADLARI MEŞHUR OLMUŞ TABİ BİRDE BURADA ELVİS PRESLEY İN O ŞARKISINI KENDİLERİNCE SAHİPLENMELERİ DE ROL OYNUYOR |
Türkiye`de Saat: 19:44 . |