![]() |
İŞTE febe TARAFTARI !!! http://images.hack.free.fr/images/1x85d2nv.jpg akşamki maçta üzerinde AY YILDIZ olan atkımızın febeli taraftar tarafından yakılma anı işte febeli taraftarla aramızdaki fark: http://images.hack.free.fr/images/1kgvgcfr.jpg AYYILDIZ bayrağa saygısı olmayan febe yi KINIYORUM!!! |
bu konu tarafımdan forumda mevcut |
ya artik dicek bise bulamiyorummm u kadarda olmazzz adiii ustunde ezik iste ne beklersin :@ |
ben bugun bunlara daha fazla bişey soylemiycemm...Bugun soylediklerimi burda yazarsamm sonum gelirr :) |
ezikler mallar ülkemizin en geri kafalı milleti bunlar ya |
herkes kendini belli edio cavcavın futbol camiası için bölücü olarak gösterdiği düşünceye katılmamak elde değil..kendini cumhuriyet sanan eziklerin böyle bir şey yapması aslında o kadar şaşırılıcak bişey de değil bana göre...aslında burda içimden öyle laflar söylemek geliyor ki ama biz gene seviyemizi koruyalım meydanlarda kaçan bu ezikler kendilerine yakışanı yani kahpelik yaparak kendilerini her geçen gün daha da rezil ediyorlar BU VATANIN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ!!! TEK CUMHURİYET VAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ! TEK TAKIM VAR BEŞİKTAŞ!!! ÇARŞI KÜTAHYA |
guya Türkler Türke bak |
ezik bahce cumhuriyeti kardes napacan sonrada turkuz die dolasrlar karı kılıklılar |
bu arada şunuda sölemek lazım o atkı dün akşam yakılmadı yaklaşık 1 haftadır forumda var kimse yanlış bilgilenmesin bu konuda..bunların yaptığı terbiyesizlikten başka bişey değil vat an haini mi dersiniz ne dersiniz bilemem..biz bu kelimeleri içinde barındıran ezik kelimesini kullanıyoruz.. |
ezik yaa tam ezikler işte göstermısler ne olduklarını bişi demıyorummmm |
serefsizler! |
çok büyük marifetmiş gibi önündeki sap ta gösteriyo atkıyı yakanı . . . o parmak onun biyerlerine girsin |
az kaldı olm bekleyin 30 martta hepinizi yakarız |
ben o bayrağı yakan elini war ya alırrrrr.... siz anca o bayrağın önünde eğilen ezik ruhlu insanlar olabilirsiniz.ondan öteniz yok sizin beyinsizler...ayy çok sinirlenndim yaa |
siz bu harekete şaşırdınızmı yoksa? bunlar Türkiye Cumhuriyetinde cumhuriyet kurmaya kalkan ezikler topluluğu onlardan böyle bir incelik bekleyip yapmadıklarında şaşırıp beni şaşırtmayın. |
BunLara hic bir söz söylememek lasım. Allah'a havele etmek lasım. |
bırakın serevsifleri allahından bulsunlar |
hadi BEŞİKTAŞ a saygınız yok bari AYYILDIZA saygınız olsun ezikleeeeerrr |
Deveye sormuşlar deve senin neren doğru eziklerin neresi doğru ki benim kisi doğru olsun |
Bunlar zaten ayrı cumhuriyet türk bile değil brezilyalı bunların topunu stadıyla yakacaksın ayrımcı k.pekler nedemek bu saygısızlık |
Onu yakan adam için aslında suç duyurusunda bulunmak lazım |
salaklar kendilerini belli ediyo onlar gerçekten adam gibi türk olsalardı üzerinde türk bayrağı bulunan bi atkıyı yakmazlardı |
bunlar ınsan dıılkı zaten...bu yakanlar warya haywan bıle olamaz..bu gerıler tespıt edılsn...bırakmıcam bunun arkasını hıc bı besıktaslıda bırakmasn...asmak lazım serfszlri...:ridinghorse: |
gerck trarftarlar ya okumasn yada cwplasın.. dotu kalmasn serefszlrn |
bunlar ne yaptıklarının bile farkında değiller artık fanatizm ve holiganizm arasındaki farkı karıştırıyolar :@ |
ayy olcak iş deel ıgrenclık bıde turkuz dıyolr ben onları turkten saymıorm saygısızlık baska hiç bısı degıl..!!:@:@ |
bunların ben ..... biz bile bursaspor atkısını yakerken üzerindeki türk bbayragını kesip öle yakıyoruz |
inönü de o bayrağı öptüreceğiz size karaktersiz yaratıklar :@ |
işte allah'ın fenerlisi şimdi burdan fenerden ndn nefret ettiğimiz belli oluyuor herhalde |
ezikler utanın utanın ezikler daha neler görecgiz ne rezillikler! |
ahlaksız bunlar yaa yakanı alıcan elindeki atkıyla boğucaksın ibret için kadıköye asıcaksın lanet olsun başka bişi demiyorum................. |
annelerinin babalarının kartlarıyla kobmine alan con conlar adammısınız lan |
ezikler ya ne anlarsınız siz taraftar ruhundan bari anlayanları bu işi en iyi yapanları rahat bırakın eziklerr |
EzikbahÇe... Bir Fener Vardi Canı SıkıLan Canı SıkıLan Kartal Bir geldi Sıkıntı Gitti SIkıntı bitti. devamını yazmıcam ağır kaçıyor :D |
Türkiye`de Saat: 17:46 . |