![]() |
Birinin sizden hoşlandıgını ya da aşık oldugunu nasıl anlarsınız ? Birinin sizden hoşlandıgını ya da aşık oldugunu nasıl anlarsınız ? |
ilk etapta tavırlarndan cok rahat sezebilirimm..:) aynı ortamda bulunuosak zatenn daha kolay olurr buu...Bunun dışında ''habersizz'' karşılaşmalarr,ya da konusma esnasında olan yaklasımı..Neysee daha fazla konuşmiimm şimdilikk :p:p:p |
bilmiyorum bu özellik bana uygun olan bişeymı ama değil aşk sevgi karşımdaki kız veya erkek olsun sadece iki kelime yaparken gözlerine bakmam yeterli olacaktır ve konu kızsa eğer sadece 3 saniyelik bakışlarıyla bana olan duysunu veya düşüncesini anlayabiliyorumm ve bu yuzdende karşıdan bunu anladığım gibi eğer bende istiyorsan onun istediğini yapıorum ve arkadaşlık sevgi başlamış oluyorrrr |
Bence konuşmaları, vurguları, davranışları ve bakışlarıyla anlaşılır. Yada hiç olmadı gelir söyler :D:D o zaman anlarsın... |
HErkes bana aşık kii... :) |
Bir şarkı vardi be Aycem;"gözlerr kalbin aynasıdırrr,yalan nedir bilmez onlarr":D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ama olmazki en önemli sırrımı istiyosunuz benden :D |
erkekler kendilerinin çabuk eleveriyolar bu konularda. anlamak için neden çok ben 1 tanesini yazayım olmadık bananelerle konuşmaya çalışıyorsa kesin.. |
konuşmalarından davranışlarından en önemliside bakışlarından. |
Alıntı:
iyide memleketim erkekleri artık gözleri ile de yalan söylemeyi biliyorlar .. Göz aşıgım diyo ama yürekte hiçbişi yok :S nasıl anlıcaz nasıll :):)) Yok mu bu işin püf noktasııı ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nasıl nasılll ??? |
gözlerden anlaşılır o kadar adam olan anlar zaten |
Alıntı:
adam olana çok bile :D |
Alıntı:
şiii kırmızılı ne diyosun sen :) |
Alıntı:
Canımcım burda ciddi bişi yapıyoz gözlerden bakıp anlarım demekle olmuo açıklayacaksın :D:D nasıl anlıyormuşsun gözlerden .. |
erkekler bu konuda daha zayıf kadınlara göre hemen kendilerini ele verirler kadınlar temkinlidir illaaa duyması lazım...naz etmesi lazım sonrasında ugraştırması lazım ki tadı çıksın demi.. sonra adam sıkılıp gidincede başını taşlara vurması lazım ....:) |
bütün bayanlar anlar ;) erkekler için bişey diyemem :) |
aşk zor sanat aşkı anlamak gerçekliğinden emin olmak daha zor |
Agiz konusuyorsa bilinki aski yalandir Gozu konusuyorsa o zaman ask budur:D:D |
erkekler bu konuda kendilerini hemen ele veriyorlar bir zarf atıp geç saatte dışarı çıktığını söylersen arkadaşın dediğin birine iyi eğlenceler der ama senden hoşlanan birine bunu dersen nerden çıktı hani yodundun hani sevmezdin hani beraber çıkaçaktık bunun gibi milyontane soru sorar vee en sonundada patlak veriir erkeklerin kıskançlıkk huyları hemen ele veriyorr tabi akkıllı bir erkekse bu zarfa düşmezz o başka mesele |
ben anlamam pek emin olamam ama arkadaşlarımın arasındaki en ufak bi elektrklenmeyi bile anında çöserim o konuda üstüme yoktur |
bn hiç anlamam.daha doğrusu anlayamam en net yol gözler diyosunuz ama erkekler artık gözleriylede yalan söyleyebiliyolar... |
SADECE GÖZLER VE BAKIŞLAR YETER |
hissetmen lazım... geri kalan yalan.... |
Alıntı:
Niye ben bazen anlayamıyorum???Sorun bende mi acaba??:D:D:D |
konuşmalarında genelde yapmak istedkleri şeylerde sizde olursunuz...bir şey istediğinzde hemen yerine getrmek için can atar... |
TEK KELİMEYLE GÖZLERİNDEN VE DİKKATLİ BAKIŞINDAN ÇAKARIM DAVAYI :D:D |
Alıntı:
kankim üzülme yalnız değilsin bende anlamıyorum zaten ... :) |
gözler asla yalan söylemez.....! |
:D:D |
Alıntı:
bayanlar braz daha iyi saklayabilio hislerini istedikleri zaman.. hatta erkeklerin bayanları anlayamamaktan şikayet etmesinin esas sebebi de bu duygularımızı canımız istediğinde söylüoruz açıkça,canımız istemediğinde de söylemeyip kendimize saklıoruz ve anlamalarını beklioruz.. anlamadıkları zaman da trip atıoruz kızıoruz onlar da şaşırıp kalıolar :D ne kadar çok konuşmuşum :D |
bende anlamam=) anca sölicekk=) eğer hareketleri birden değişiyorsa şüphelerim ama asla emin olamam..sonuçta karşıdakinin duyguları..o eminse gider (gelir yada:D) söler.. |
senin yürüyerek girdiğin tek yön yola o arabayla arkandan ters yön olmasına dikkat etmeden dalıyorsa... |
| Türkiye`de Saat: 11:00 . |