![]() |
canı sıkılanlar bişeyler karalasın... ben şuan çok sıkılıorum ama nedenini bilmiorumm...:(:( |
ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına.. |
Toplayıp valizimi gitmek istiyorum .. sık sık yaşarım bu hissi iç sıkıntısı , kendini cezaevinde gibi hissetmek duvarların ve insanların üstüne üstüne gelmesi... sanki valizimi alıp çıksam yola sıkıntılarım sorunlarım çelişkilerim burda kalacakmış gibi gelir..Ama için için bilirim sorunun kendisi de benim , çözüm de ben.. |
NaYNayLom:D |
bjkopat hoşgeldin... |
takacaksın sevgilini koluna bak bakalım canın sıkılıyo mu? :D |
Alıntı:
|
beni sevgilide paklamas ben bu can sıkıntısıyla yaşamaya mahkumum anlaşılan... |
insan ne yaşamak isterse çoğu zaman onu yaşar kendini şartlamamak lazım ben mutsuzum diye..herkes hayatta derki hep mutsuzluk benimi bulucak ama bunu herkes der hani herkesde çoğu zaman aynı derecede mutsuzluk vardır ama bazıları bunu şahsileştirir..psikolojik bi olay hayat çok fazla taktığın zaman zulümden başka bişey olmuyo..takmadanda olmuyo diyeninizde vardır mutlaka elbetteki ipleri elden bırakmamak lazım..ama uçurtma uçurdunuzmu hiç hayatınızda ?? uçurtmayı hayatınız farzedin ve arada sırada ipine boşluk verin kendi yolunu bulsun arada ipi çekinki hayatınızın hakimi olduğunuzu gösterin hayata..şunuda unutmayınki ya çaresizsiniz yada çareSizsiniz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:47 . |