![]() |
Sizi Böyle bekleyen Var mı http://img524.imageshack.us/img524/7569/adszvh5.png Zaman gelir neyi beklediğinizi bile unutursunuz... Hayat böyle akıp gider ellerinizden… Dur demek isterseniz akıp giden hayata.. Diyemezsiniz??? Kendinizle mücadele edersiniz .... daha basit bir soru sorayım eşiniz dostununuz anneniz babanız uyuyor uyandı ve su sitedi sizden sizde gittiniz aldınız geldiniz ve bir baktınız ki tekrar uyuya kalmış ne yaparsınız elinizde su uyanmasını mı beklersiniz suyu başucuna koyup gidermisiniz uyandırırmısınız oldukça basit bir soru değil mi |
ya o anda ben o suyu uyurken kafasından aşağı dokerım:):):)):):):):) hem su isteyecek hemde uyuyacak yok oyle:):):):) |
yok yaa nerdeee:) |
uyanmasını beklemek saçmalık olur.. uyandıramam da.. başucuna bırakırım suyu. |
bas ucuna bırakırımm |
Neden oyle diyosunuz ki arkadaşlar. Sevdiginiz kişiden bahsediyor sonuçta. Uyadırmaya kıyamam. Su istediginde göre susamış, baş ucuna bırakıp gidemem çünkü ayağa kalkıcak hali olsaydı suyu benden istemezdi, veya suyu benim elimden icmek istedi. Uyanmasını beklemeye gelince sevdiginiz insanın uyurken ne kadar masum olduguna dikkat etmediniz mi hic? 1 kere seyretmiş olup bunun tadına varan biri bırakın uyanmasını, yaşlanmasını bile seyreder.. |
ben uyandırırdım suyunu iverirdim. sonra o zaten tekrar uyur |
ben uyandırırım:))) (benim bir sorum var kon nasıl açıyoruz.) |
yok |
Alıntı:
ustune soz yok son noktayı koymus patronumuzz |
Alen güzel konuşmuş gerçekten..sevdiğin bir insanın uykusunu izlemek kadar keyifli bişey yok hayatta.. |
süperr... |
Alen süperr sölemiş +1654534573424570000 :) |
alen guzel solemıstee suyu aksam ıstedıyse sabaha kadar nsıl beklersınn yaaa bas ucuna koy gıtt |
ben uyandırırım valla. susamış sonuçta, bırakıp gitsem iki dakka sonra bi daha ister maazallah:):):): kim kalkacak hehe:):):):):) |
Suanda özgürlüğümden onemlı bır kız yok genelde kız arkadasın varsa o kafesın içersindesindir zaten :) |
Alıntı:
:congrats::congrats: bunun üstüne sölenecek başka söz yokk bence |
böyle seni bekleyen birinin olması herzaman iyidir ama onada yazık ya sadece beni bekliyor diye hayatını karartmak ta olmaz baksana biri özgür biri kafeste biraz karışık aslında |
Herkesin hayatında biri vardır Böyle bekleyen..Kimisinin annesi bekler kimini utangaç aşkını dile getirememiş bir platonik Kiminin belki yanı başındadır onu ölesiye bekleyeni farkında değildir.. Bir gün o bekleyen çeker Gider yorulmuştur.. umudunu kaybetmiştir.. İşte o zaman anlarsınız onun kıymetini ..Nasıl karşılık beklemeden sizi sevdigine şaşırır tekrar o günlere dönmek istersiniz.. Binlerce özür , Af dilemeler malesef geri getirmez ..Umudunu Size olan Güvenini kırmışsınızdır belki bilerek ya da bilmeden çok kırmışsınızdır... Agzınızdan çıkacak Bir tek kötü sözü bile 100 kere düşünüp söyleyin .. Güzel kelimeleri söylemek için kendinizi tutmayın..Bir gülüşünüzün aydınlatacagı bir kalp muhakkak vardır. |
ben de uyandırırım al suyu iç sonra yatarsın derim veririm |
eminim abim beni öyle bekler... tabiiki uyandırır suyu veririm:) nasılsa yine uyur hiç sorun değil......gerekirsede saatlerce başında beklerim kim olursa olsun:):):) |
ne yazıkki yok :( |
yok beni öle beklycek biri ama ben bnm için değerli birisye mutlaka beklerdiimmm |
bn beklerimde o bni beklermi bilmiyorum walla... sewdik sewdik hep kazık yiyen biz olduk ..... :S |
tatLı bi DokunuşLa uyandırıp suyunu içirDikten Sonra tekrar yatırırdım.BekLerim sorun değiL de susuz kaLmasın ;) |
ÖYLE BİRİSİNİ BULSAM ONUN İÇİN KENDİMİ FEDA EDERİM |
süper... |
beni annem babamdan baska kimse böle beklemez:( |
ben uyandırır suyu içirirdim dayanamam susuzluk çok kötü bişi çünkü |
alen ne güsel yazmış öyle.... oturur baş ucuna bi müddetseyrederdim uyandırmazdım kıyamazdım |
Alıntı:
|
Eğer aşkım istediyse o suyu uyandırmaya kıyamam onu beklemekte aptalca olur en iyisi bardağı yanına koyarım kendimde yanına sıkışırım uyanınca hem suyu içer hem yanında beni görünce daha mutlu olu :D (güzel fikir yapmak lazım ) |
Beni bole bırının beklemesıne asla musade etmem kafeste zıplar dengesını bozar gı sekılde ölume gıderdım ölumu daha fazla ertelemenın bı anlamı yok demı |
Türkiye`de Saat: 21:30 . |