![]() |
gelde arama kardesım :( ZAMAN HANİ HERŞEYİ DEĞİŞTİRİRDİ. NEDEN SENI DEĞİŞTİRMEMİŞ. NEDEN GÖRÜR GÖRMEZ AKLIMA İNDİN YİNE VE NEDEN BEN HALA UNUTAMIYORUM SENİ. NEDENLERİN CEVABINI BULMAK SENI BULMAKTAN DAHA ZOR... |
haklısın... |
hayat bazen herşeyı vermıyor :( ne yapalım |
Helal olsun be serkan abim... ( c€yhuN ) ;d |
söyleşir evvelce biz bu tenhalarda ziyade gülüşürdük pır pır yaldızlanırdı kanatları kahkaha kuşlarının ne meseller söylerdi mercan köz nargileler zamanlar değişti ayrılık girdi araya hicrana düştük bugün ah nerde gençliğimiz sahilde savruluşları başıboş dalgaların yeri göğü çınlatan tumturaklı gazeller elde var hüzün o şehrâyin fakat çıkar mı akıldan çarkıfeleklerin renk renk geceye dağılması sırılsıklam âşık incesaz kadehlerin mehtaba kaldırılması adeta düğün hayat zamanda iz bırakmaz bir boşluğa düşersin bir boşluktan birikip yeniden sıçramak için elde var hüzün |
tebriklerrr serkann :D:D dewamını beklioruss :p:p |
umut tacırı helal cok guzel ellerıne saglık be off off orda denız yazıyor ya orda bttıı zatı hehhe :) |
tsk ler dıger arkadaslar keşke devamı olsa bu benım en yakın arkadasım bı sıır ondan aldım gercegı caldım heheh :) vermıyor gerısını cımrı adam heh :) |
Alıntı:
|
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak... ( c€yhun ) S€rkan aßim€ g€lsİn... |
Türkiye`de Saat: 19:32 . |