![]() |
ANKARALI KARTALLAR PORTO BEŞİKTAŞ MACI ARKADAS LAR ONCELIK LE SELAM LAR SAYGILAR BENIM FIKRIMCE PORTO BEŞİKTAŞ MACINI HEPBERABER IZLEYELIM DIYORUM ? NE DERSINIZ BUNUN ORGANIZASYONU yapalım GUZEL OLUR BENCE BIZ BIR AILE OLARAK BEŞİKTAŞIMIZA HEP BIRLIKTE DESTEK VERELIM BUTUN ANKARALILARI YORUMA DAVET EDIYORUM NASIL BI YERDE YAPABILIRIZ ???? |
arkadaşım çookk guzel bi çağrıda bulunmuşsun ama bılıyosunji maç biraz geç saatte başlayacak o yuzden biraz zorlanırız gobome gelıyo bıtımden sonra falan ama yınede sız bilirsiniz...bence guzel bı yaklaşım teşekkurler onerın için:):):) |
murat başkana söyleyeli ayarlasın murat başkan maçı seyredelim beraber olurmu..........? |
bize gelin bizee gelirken az çekirdekle kolada alın kola şart deildir ( skol tercihimdir ) |
Alıntı:
ya yaklaşım guzel ama maç geç saatte başladığı için geç bıtecek ve ulaşım falan her açıdan zorlanırız ama yınede guzel fıkır:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herşey beşıktasımız ıcın arkadas lar bıze sadece duzgun aıle ortamı lazım bıldgınız yada tanıdıgınz bı yer var mı ??? |
arkadas lar tanısma acısından ankaralılar olarak buyuk bı gelısme olacak eger saat konusunda ımkanı olan varsa bı yerde msn haberleselım konusalım seyredelım macı beraber :) |
arkadaşlar bana uyar ben gelirim |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |