![]() |
KORAY AVCI 41 FAVORİM ÇÜNKÜ ODA BİR İZMİTLİ ;) |
sadece 9 tüm teknik oyuncalırn numarası.. |
beşiktaşta oynayimde..forma numarası önemli değil..para almam para bile veririm..beşiktaşın içinde olmak için..sadece futbolcu olarak değil.. |
tabiki 71 memleketim KIRIKKALE |
------58----- Toramaannn :) |
26 numara veya 58 numarayı isterdim. çünkü biri i.toramanın biride i.mansızın forma numaraları |
herkese slm slm arkadaşlar |
58 numara nitekim formamın arkasında 58 ibrahim toraman yazıo:)nedeni anlaşılmıştır umarım |
18 isterdim, klinsmann çocukluk idolüm |
21 pascal 26 mansiz Gelmis gecmis en iyi oyunculardan biri hic bir zaman unutulmaz. |
35 İZMİR _ 60 TOKAT VALLA BEŞİKTAŞTA OYNASAYDIM 60 NUMARALI FORMAYI İSTERDİM,ÇÜNKÜ BEN TOKATLIYIM. ONUN İÇİN MEMLEKETIMIN NO SUNU TAŞIRDIM BENİMDE DÜŞÜNCEM BUUUUUUUU........... |
Eskiden kulüpte futbol oynarken stoper olarak oynuyordum o yüzden 4 Numaralı formayı isterdim :) |
12 acıklamaya gerek yok heralde |
58 yada 10 58 ibrahim toraman 10 da delgado ve bn ikisinide seviorum |
şanssızlığı kırmak için 9 numara..... |
21 Numara ... Veya 3 |
40 ;) forvette coştururdum :) |
Alıntı:
|
BoBo M un numarası 13 tabikide..!!! |
16isterdim bursalı kartal olarak:D |
35 ızmırrrrrrrrrrrrr |
35 ızmııııırrrrrrrrrrrrrrr |
58- ibrahim toraman |
26 eskısehırrrr.. tabı bıde ılhan.... |
09 AYDIN |
7 numaralı formayı gıymek ısterdım nedenıne gelınce benım ugurlu rakamım oldugu ıcın |
basketbol oynadııım için 23 seçerdim |
tabiki _58_ (ibrahim toraman) ama sakaryalıyım:) |
3 ısterdım hem normal kulubumde 3 hem ugurlu rakamım hemde bjk de mehmet sedefte war ondan |
35 ızmır |
26 çünkü eskişehirli olmasamda eskişehiri çoook seviyorum.. |
17 13 11 23(Elazığ) numaralarından birini isterdim.çünkü asal sayıları seviyorum :) |
26 numara ILHANN MANSIZZZ hem eskhırlıyım ılhan gıbı hemde ılhan mansız futbol ıdolum |
3 numarayı giymek isterim.çünkü:kendimi bildim bileli en iyi defans adamı olarak görüyorum:) |
21 hiç bi nedeni yok numarayı çok seviyorum |
benim bi uğurlu sayım yok ama çoğunlukla herkezin uğurlu sayısı 5 oluyo herkez tarafından sevilen bi sayı olması için 5 i seçerdim ...:D:D |
5 numara notuna haretim bari formam olsun |
5 numara bn aynı zamanda basketbol oynuyorum ve forma numaram orda 5 |
24 isterdim erzincanlı oldugum için |
bence 26 cunki besiktasin en iyi futbocusunun numarasi |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |