![]() |
şımarık ve kendini begenmiş insanlara sinir olurum. |
dedikodu yapan erkeklere, ve lafının arkadsında durmayan ınsanlara SİNİR oluyorum. |
ıwır zıwır herşeye hayatta en nefret ettiğim şey budur diyenlere sinir olurum |
dürüst olmayanlara gereksiz konusanlara :D kendini bişiy sananlar a:D |
Kendini dünyanın merkezi sananLar, bazı şeyLeri hava atmak için kuLLananLar ,ikiyüzLüLük yapanLar ,çıtkırıLdım kızLar we kabaDayı takıLan erkekLer .... |
beni anlayamayan insanlara.... |
normalde slm vermeyen ama işi düştüğünde yanıma gelen kişilere |
Benim en sinir olduyğum şey fener değil.fener 2. sırada.1. bursa |
iki yüzlü olanlardan , ikili oynayanlardan kısacası cem'den.... |
soğuk havalarda kalın giysiler giymekten |
Bİ KIZIN KARSIMA GECİR SAPUR SUPUR SAKIZ CINEMSINDEN ALLAHIM AKLIMA GELDI YINE KONTAK OLDUM İKİ DAKIKADA :D |
yorgunluma :d |
kararsızlara,herşeyden şikayet edenlere,kendini başka turlu gosterenlere,net olmayanlara,sırtından vuranlara siniiirrr oluyorumm!!!! |
kendini birşey sanan kızlara |
Hep kendini düşünenlere Bana şaka yapıpta aynısını ona yapınca kızanlara :banghead: |
şu ps yi tepsi gibi yapıpta elimize verebilen ama tıklamayan bi fare yapmayı beceremeyen adamlara:Dçok gürültü yapıyo lap top unki bile yaa |
başlıkta söylemeyin demişsin ama en sinir oldugum f5 liler ondan başka kendini bişiy sanan artistlere çok sinir kapıyorum |
Walla bana ters gelen herşeye sinir oluorumm..Sozumun dinlenmemesine sinir oluorumm...Kırmızı ışıkta en ondeki araba ben olduum zamanlarda daha sarı yanarken klakson çalanlara sinir olmanın da otesinde kufur ediorumm :):) ve daha niceleri... |
bi lafı ikinci defa söletenlere uyus oluyorum :D |
bi lafı ikinci kez söyleyenlere:Dvalla başıma çok geldiğinden arzu senle alakası yok tabi:Dolamazda gerçi... |
yaw bide şu aşk metre reklamımının altında google reklamlrında fb golleri resimleri gs resimleri falan filan yazıyor onlarada çok gıcık oldum |
evet ya harbi arada yle reklamlar denk geliyor uyuz oluyorum |
konuşma üslubuna ve hareketlerine dikkat etmeyenlere sinir oluyorum... |
şapka takınca saçımın bozulmasına:D:D |
pc nin ara sıra enterasan seyler yapmasına :D |
fenevlilere uyus oluyorum .. bizim buraya fenerrum açmışlar sabah siprey aldım gece hakkını fericem fenevrumun :D |
Alıntı:
bende bursadaki yazıların hakkını verecektim kısmet olmadı.sana başarılar:D |
bişe sölemediim halde söledin diyenlere seni seviyorum diiip ertesi gün aramayanlara rock cılara küfredenlere pc başında sigara içip dumanı suratıma üfleyenlere ve febelilere sinir oluyorum |
gereginden çok konuşanlara.. annemin bana kızdıgında 2 saat söylenmesine :D sabahları özellikle cmt sabahları zorda olsa sıcacık yatagımdan kalkmaya.. ve abimin hiç bi lafımın altında kalmamasına..haksızda olsa kendını haklı cıkarmaya calısmasına sinir oluyorumm |
ben genelde acıkmısken cok sinirli olurum herseye sinirlenirim... |
pc nin donmasına |
- Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır. - İnsanların seni seyretme olasılığı, düştüğün durumun komikliği ile doğru orantılıdır. - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir. - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar. - Duşa girip ıslandığında telefon çalar. - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir. - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır. - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır. - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler. - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer. - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir. - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır. İşte ben tüm bunlara sinirrr oluyorum! |
bana profilden bakanlara müsait değilken cam aç die ısrar edenlere şakadan anlamayanlara pc başına oturduğumda hadi meltem hedi die söylenenlere kardeşime ablama kürdanı ağzında 5 sn.den fazla tutanlara kürdanı kullandıktan sonra çöpe atmayanlara yere çöp atanlara çöp dökme işine kalemliğimden hergün bi kalem eksiliyor olmasına evde yabancı müzik dinlememe engel olan aile fertlerine:D kuzenime sd kartımın durduk yere bozulmuş olmasına duygusuz erkkeklere puma ayakkabıların çok pahalı olmasına converse inde aynı şekilde çok ses çıkaran mouse lara devamı birazdan:D |
bazi insanlara bisi anlatirsin ve senii dinlediklerini soylerler ama dinlemezleer |
ya bana haksızlık yapanlara yanımda küfür edenlere bide umursayıpta umursamaz gibi yapanlara gıcık tav sinir oluorum |
Alıntı:
|
sınırımı bozan herseye sınır olurum...en cokta besıktasın kacırdıgı ısyonlarda temelle ıfrıtım :evil: |
öf böle yalan söyleyenlerden,arkamdan konuşNLARDAN VEE TAKMAYAN KİŞİLLİKLERDEN AİLEMİN YASAKLARINDAN YA ASLIND ADOLU ŞY VAR |
öğretmenlere |
arkamdan konuşanlara ve lafının arkasında olmayanlara |
Türkiye`de Saat: 09:40 . |