![]() |
pc nin donmasına |
- Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır. - İnsanların seni seyretme olasılığı, düştüğün durumun komikliği ile doğru orantılıdır. - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir. - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar. - Duşa girip ıslandığında telefon çalar. - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir. - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır. - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır. - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler. - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer. - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir. - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır. İşte ben tüm bunlara sinirrr oluyorum! |
bana profilden bakanlara müsait değilken cam aç die ısrar edenlere şakadan anlamayanlara pc başına oturduğumda hadi meltem hedi die söylenenlere kardeşime ablama kürdanı ağzında 5 sn.den fazla tutanlara kürdanı kullandıktan sonra çöpe atmayanlara yere çöp atanlara çöp dökme işine kalemliğimden hergün bi kalem eksiliyor olmasına evde yabancı müzik dinlememe engel olan aile fertlerine:D kuzenime sd kartımın durduk yere bozulmuş olmasına duygusuz erkkeklere puma ayakkabıların çok pahalı olmasına converse inde aynı şekilde çok ses çıkaran mouse lara devamı birazdan:D |
bazi insanlara bisi anlatirsin ve senii dinlediklerini soylerler ama dinlemezleer |
ya bana haksızlık yapanlara yanımda küfür edenlere bide umursayıpta umursamaz gibi yapanlara gıcık tav sinir oluorum |
Alıntı:
|
sınırımı bozan herseye sınır olurum...en cokta besıktasın kacırdıgı ısyonlarda temelle ıfrıtım :evil: |
öf böle yalan söyleyenlerden,arkamdan konuşNLARDAN VEE TAKMAYAN KİŞİLLİKLERDEN AİLEMİN YASAKLARINDAN YA ASLIND ADOLU ŞY VAR |
öğretmenlere |
arkamdan konuşanlara ve lafının arkasında olmayanlara |
Türkiye`de Saat: 17:34 . |