![]() |
şampiyonluğa ne kadar inanıyoruz? bu şekilde tek farklı skorlarla deplasmanlardaki bu oyunla satılmayı bekleyen bi sürü yabancı yerli oyuncuyla bu iş olurmu acaba diye düşünmemiz lazım? bi beşiktaşlı olarak kendi özeleştirimizi kendimiz yapalım?? |
benim söz konusu beşiktaş olunca pollyanna ığım tutuyor daima inançlı oluorum başarıya ama... inşallah bu sene seviniris... eldeki oyuncularlada bişeyler başarılabilinir bence ama herzaman istekli oynamıyorlar en büyük sorunumuz bu bence |
1)ilhan mansız gibi küçük maçları tek başına alabilecek bi forvet alınırsa 2)Defansı yönlendirecek tecrübeli bi stoper(mellberg) alınırsa 3)giunti gibi top dağıtacak bi defansiv ortasaha alınırsa 4)bide üzülmez'e alternatif bi isim alınır ve en önemlisi her maça kazanma isteği olarak ve bu belli edilerek çıkılırsa olur şampiypn oluruz! |
HERŞEY GÜZEL OLACAK...:D |
ben inanıyorum.inanılamayacak gibi bir durum yok ortada |
Çocuklar inanın inanın çocuklar güneşli günler göreceğiz =) demekten başka birşey demiyorum |
Çok yakın olduğumuzu düşünüyorum İkinci yarı yapılacak kaliteli transferlerin yanısıra iyi bir hazırlık döneminden geçilerek takımın şu an ki durumundan daha iyi bir görüntüye kavuşturulmasına çalışılacak.İkinci devre GS TS ve FB ile içerde oynayacağımızıda göz önüne alırsak inanmamak için hiçbir neden yok. |
ilk başta demirörenin gitmesei gerktiğini düşünüyorum benb bu yönetimle yakaalnan başarılar kalıcı olamaz diye düşünüyorum baştan aşağı yanlışlıkla dolu bi yönetimm |
GÖNÜLDEN TABİİKKİİİ ŞAMPİYON KARA KARTAL OLACAK |
inaniyorummm kiii bu sene sampiyonn olucagizzzzzz :D |
Türkiye`de Saat: 03:16 . |