![]() |
2008'e nerde, ne yaparak giriceksiniz ? Arkadaşlar koskoca bir yılı daha geride bırakmamıza sayılı günler kaldı.. peki 2008 e giriceğimiz gece neler yapmayı planlıyorsunuz :D |
Sevgilimle birlikte giricem. Nerede ve nasıl olduğu daha belli değil ve önemli de değil :) |
ewde giricem anne baba engeli war:(:(:(:ağlamak istiorum |
üsülme kartalkolik bende aynı yalnıs değilsin:D evde çekirdek çitleyerek giricem galiba:Dgelişmelerden haberdar ederim:D |
arkadaşlarımla giricem yer daha belli deil o gün bi gelsinde |
:(ewde ve de tek başıma:( |
daha belli deil ama büyük ihtimal aileyle :D:D |
Alıntı:
|
muhtemelen bende evde giricem belli olmaz çalışıyorda olabilirim çook karmaşık :D |
evde gecirmek zorunda kalanlara ALLAH sabir versin derim :):) |
Takıntım yoktur =) yılbaşı diye sıradan gün sadece yeni bir yıla gireceğiz |
arkadaslarla eglencede gecirecegimmm:D |
bakalım eğlenceli olucak sanırım detaya giremiouz:D |
balıkesirde olucam muhtemelen finallere çalışıo olurum fakat ara verince ev arkadaşlarımla tavla tombala okey falan oynarız sonra televizyonu açarız şarkı türkü eşliğinde merhaba 2008 derizzzz:thefinger: |
arkadaşlarla takılcaz.bişey planlamadık kafamız nereye eserse oraya gideriz ;) |
anne engelını aşmış gıbıyım ama baba engelı zor gbı gorunuyo.çıkabılırsem arkadslrlarla berbaber die dusunuyorum ama bakalım..:D |
işte işte |
Evde orkestra tutup arkadaşları çağırıp bir güzel kafaları çekicez ondn sonrasını artık bilemem :D... ( c€yhun ) |
:D lanet olsun ki çalışarak giricez pof :( |
Sıradan birgün olduğundan evde ama yılbaşı dolayısıyla Avrupa Yakası çok zevkli oluyor akşamıma keyif katacak:) |
yaw babam gecen sne ızın verıo sabaha kadr gelme dedıler bu sene ewden cıkmak yok dıo ! anlamıom gecen sene daha kucuktum bu sene daha da buyudum neden böle 1 durum ortaya cıktı ıckıde kullanmıom ztn sıgaram var sadce onuda bıraktım bılıorlar dıorum ıckı ıcmıom ztn ne yapıcam dıorum IZIN YOK AMA !! EWDE SANIRIM 11,45 e kadr dısarıda durrum ama 12 de ewde olurum :D |
sıradan bir gün olduğu için tabiki EVDE OTURARAK... e belli de olmaz tabi...coşmak mümkün :D |
koca bi şişe jeck ile başbaşa giricem:Dplan bu netleşti |
arkadasın evınde yaklasık bı 30 kişi toplanıyoruz super zevklı olucak gitar+sohbet+içki :)şimdiden herkese ii eğlenceler |
Türkiye`de Saat: 22:12 . |