![]() |
İki cihan bi araya gelse yine de yapmam dediğiniz şeylerr:) işkembe çorbası hayatta içmem içki hayatta içmem.. ???????????????? |
işkembeye katılıorum böhhhhhh sewmem öle şeler..bide 2 cihan bir araya gelse yinede prasa yemem ıyyyyy |
İki cihan bi araya gelse yine de ayrılamam Beşiktaş'ım ben senden ... |
Hiç birşey için asla yapmam dememeyi öğrendim.. |
iki yakam bir araya gelse yide 5kattan yuksege cikmam:D |
içki kullanmam |
Seni sildim dedigim biri ile iki cihan bir araya gelse tekrar konuşmam .. |
Alıntı:
ayrıca bende işkembe çorbasını hayatta içmem:puke::smile: |
hayır diyemem |
kesinlikle kedi ile aynı ortamda bulunamam... |
Arkadaş kalmam. |
oooooooooooooo çok varr bende katılıyorummm işkeöde çorbasına daha sonra sırasıylaaa tere yağ ba reçel yumurta balık tavuk ve sebze hayatta yemedim yememde sigara hiç içmedimm .. bu kadar ..: |
asla fenerli olmam..... |
sigara kullanmam we kullananlada sewgili olmam |
iki cihan bir araya gelse dünya dursa kıyamet kopsa bir gün bile feneri seviyorum demem aslaaaaaa... |
vatanimi bayragimi satmam,, fenerli olmam...!!! degil iki cihan canimi alsalar yapmam bunlari.. |
beşiktaştan vaz geçmem |
Beşiktaşı bırakmam. Fenerli olmam. Böcek ve türevlerine dokunmam. Kimseye sır vermem. İhanet etmem. Yalan söylemem. Daha çok var (: |
sevgısız yapamam ama suanda da sevgılım yok olsun buluruz :):):) |
sarı lacivert giymem |
2 cıhan 1 araya gelse bıle CHE ı sevmem denız gezmısı sevmem içki içmem 2 senedır konusmadıgım ablam ıle konusmam !!! |
eski çıktıgım kıza seni sewiyorm demem.. |
iki cihan biraraya gelse aldatmam güvenmediim hiçbir insanla hiçbişekilde ilişki kurmam... |
Alıntı:
|
büyük konusmam |
iki cihan bir araya gelse aslaa fenerli olmam.. |
Alıntı:
2 cihan 1 araya gelse gay olmam :D:D:D |
Haytta neyin olacağı belli değil asla yapmam dediğim şeyleri hep yaptım o yüzden artık asla yapmam dediğim bir şey yok :D Ama sözlümü asla aldatmam |
iki cihan bir araya gelse sevdiysem aldatmam aldatıldıysam affetmem |
içki,sigara içmem hatta iğrenirim kokusundan.. ayrıca başka takımın formasını giymem.. |
iki cihan bir araya gelse sigara içmem ,fenerli olmam |
iki cihan bir araya gelse ginede sevdıklerıme kötuluk edemem :D |
bır fenerbahcelıyle evlenmem |
Türkiye`de Saat: 15:27 . |