![]() |
lütfenn yardımm arkadaşlar benim bir derdim var bana çok yakın davranan ama bi okadarda uzak olan bir arkadaşım var ve benim kafamı çok karıştırıyo bazen çok büyük umutlar verirken bazende sadece arkadaşım olduğunu hatırlatıcı dawranışlarda bulunuyorr. onu anlayamıyorumm aslında belkide kendime bile itiraf edemeyeceğimm bir gerçek wardırr... ve ben bu gerçek olmasın diye dua ediyorum.... |
sölersin olmaz derse kaldıın yerden dewam edemesende aranda bi mesafe olarak arkadaşlığına dewam edersin |
Canımcım kesin şöle bi durum vardır.. o malum arkadaşın bi boşluk yaşıyordur .. Seninde duygularının farkındadır.Kafası karışıktır yani.Sen mümkün oldugunca kendini kaptırmamaya devam et .. Böyleleri genelde bi süre sonra başka birinden bahsetmeye başlar :( tamam kötümserim ama genelde böyle oluo |
Sürekli ikili oynuyor yani.. dikkat etmende kendini kaptırmamanda ve mesafeli olmanda yarar var.. |
Alıntı:
abla aşk doktoru gibisin yaa:):) helal valla sen benim derdimede derman olurmusun :):):derdim büyük ama |
:( :( bn 2 senedır bu dertı cekıyorum :( |
Alıntı:
Söle canım :) dinlerimm elimden gelirse yardım da ederim :) |
Forumun Aşk Doktoru bi konu başlığı açaLım aycHe derdi oLan Sana geLsin :) |
Alıntı:
doktor da işte kendine faydası olmayan bi doktor ::) |
Alıntı:
|
Alıntı:
tabi canım yardım ederiz öldümü insanlık |
Alıntı:
abla terzi kendi sokuğunu dikemezmiş sende o durumdasın galiba :):) yavv ben şaka yaptım allah şükür bi derdim yokk ama düşündüğün için sağol olursa kapını çalarım ablacığımm |
bosverrrrrrrrr ya umursama ama dost acı soler... oda bısıler hıssetseydı zaten sana hep senın ona davrandıgıng bı davranırdı bence umut besleme ıcınde sonra uzulursun |
Alıntı:
|
bence o da daha ne yapacagına karar verememiş belkide seni incitmekten korkuyordur.bana kalırsa onun senden güç almaya ihtiyacı var sen de korkma! |
SÖYLE GİTSİN BABA SU AKAR YATAGINI BULUR |
yorumlarınız için çok sağolun arkadaşalarr hepsini dikkate alıcamm zaten böle bir ilişkiye kapılamam çünkü bunu galiba gurur haline getirdimmm genj_kartalın dediği gibi en iisi onu hayatımdan çıkarmak....:( |
bende bundan korkuyorum Alıntı:
aslında ona güwenemeğecemi biliyoumm ve hayatında başka birine yer wereceğine eminim ama bunu nasıl desem kendime anlatamıyorumm galiba daha akşam aklıma geldiği an çağrı atıyo sanki onu unutmamı engellemek istiyor.. ama onun oyununa gelmicem |
Alıntı:
|
boş ver ya hiç takma aynısı benim başımda da vardı bi aralar ona sakın yüz verme zamanla senin degerini anlarsa seversin mutlu olursunuz eger bana ne derse zaten ugraşmana bile gerek yok aşk nedir ki yaaa boş ver sen hayatını yaşa :) |
sağolun... :) :embarassed: Alıntı:
haklısın galiba yorumun için sağol..:embarassed: |
Türkiye`de Saat: 12:20 . |