![]() |
Askerdende kacıcaksın ha tümer...... Yeni yasa çıkmadığı için askere alınması söz konusu olan Tümer Metin, Avrupa'da takım arayışını sürdürüyor. Yeni yasa çıkmadığı için askere alınması söz konusu olan Tümer Metin, takım arkadaşları Antalya’da ikinci yarıya hazırlanırken, Avrupa’da takım arayışını sürdürüyor. Bazı Alman takımlarıyla görüşmelerde bulunan tecrübeli futbolcuya Belçika’nın Standart Liege ve Rusya’nın Spartak Moskova takımlarının da talip olduğu belirtildi. Bu kulüplerden biriyle anlaşmaya varması durumunda, Tümer’e Başkan Aziz Yıldırım tarafından sezon sonuna kadar kiralık olarak gitmesi için izin verileceği, yıldız oyuncunun yasa çıkınca önümüzdeki sezon Fenerbahçe’ye geri döneceği kaydedildi |
bu adam kadarını görmedim vatani görevini yapmamak icin kacıyo. yazıklar olsun tümer sana pembe tezkere yakısır |
totoş ya :D |
al sana erkek işte resmen asker kaçagı askerden kaçııyo bazılarıda buna yatalık edıyor sana pembe teskere tümer |
Bu zamanda askerlik yapmak için erkek olmak lazım , yürek lazım , şeref ve haysiyetli olmak lazım en önemlisi TÜRK olmak lazım bunların hiçbiri mevcut değil ezik Tümoş ta . |
Ben yaptım askerliğimi, yine yaparım. Gitmesine gerek yok onun gibilerin |
Alıntı:
|
BURAYA YAPILAN TUM YORUMLARI IBRAHIM KUTLUAY ICINDE bklıyoruz ark.lar aynı mevzuu !!! ıkısıde fenerlı ıksıde ASKER kacagııı !!! serfszler ! |
Alıntı:
noktaa :D:D:D |
Ulan inşallah asker arkadaslarının hepsi beşiktaşlı olurlar da gorursun gününü..Sen adam deilsin adamm..Askerden kaçmak için boyle takım arayışlarına girdin ama inşallah bizim de guleceğimiz günler gelicekk... |
Türkiye`de Saat: 08:39 . |