![]() |
Einstein'ın 24 Saatte Çözdüğü Soru http://img191.imageshack.us/img191/8...teinuc0la9.png Soru Şöyle : Orda bulunun top her kareden bir kez geçebilicek çapraz gitmek yok en sonunda bulunduğu yere geri gelicek vede her kareden yanlızca bir kere geçilebilir.. |
kardeş o tabloyu grebılmek için 50 derece gozlugumuz olması lazım yaa:D |
yok olmuyo yaa kafayı yicem şimdi :D murat senın gözlerde bi sorun var heralde :D:D |
Einstein 24 satte çözdüğüne göre uğraşmama gerek yok :D |
Alıntı:
|
yaa uğraşmaya gerek yok bence bızım 24 sene uğraşmamız gerek olmuyo |
Alıntı:
|
Boşuna uğraşmışım google baba yardımcı oldu :) Bu sonunun cevabı biraz hileli arkadaşlar uğraşmayın boşuna. |
:D:D |
Alıntı:
Yazdım bunu bi kenara... |
Alıntı:
|
bende buldum ehehe gerçekten kolaymış google sağolsun |
bende bakcam google dan çatlarım yoksa :D |
Alıntı:
:laugh::laugh: |
Bu sorunun cevabı Yok çıkmıyor !!! |
cevabı var da bi kurnazlık var:D:D |
bence hiç düşünüp o güzel beyninizi yormayın :) 24 yıl düşünseniz bulamazsınız çünkü :D |
Einstein google a bakmayı akıl etmemişmi de 24 saat bununla uğraşmış... |
Alıntı:
|
hülya avşara sorun einsetian mış ya :D bilir o |
abi hileli olmasa sormazlar ztn :D hem Einstein 24 saatte çözmüşse bn hiç uğraşmiyim:D gerek yoq :D |
Alıntı:
|
ben bu soruyu çözsem zaten okumadan profesör olurdum :) :) |
ee bu çok basit sadece 1 dk çözdüm ben ama sonunda kırmızı noktaya dokunmak gerekiyor kutulardan taşmadanda çözdüm normal hile falan yok |
şimdi kırmızı noktanın sağından cıkıyorsunuz kırmızıya dokumadan ama ilk sağ kutudan sonra sağ en üste gidiyorsunuz bir sol yapı en aşşağı sol yapı o değdiğiniz kutunun bir üstündekine kdar gidiyorsunuz sonra bi sol yayıp en üst yapıyorsunuz sonra tamamen sola gidiyorsunuz 1 kare aşşağı inip sağ sonra bir kare aşşağı sol sonra tekrar bir kare aşşağı sağ sonra tekrar bir kare aşşağı sol yapıyorsunuz en son kırmızının üstünden geçip sol alt köşedeki kareye varıyorsunuz ee bu kadar ayrıca soruda kırmızıyı kullanmayın demiyorki ? |
Türkiye`de Saat: 14:05 . |