![]() |
:D:D:D öğretmenlere lakap takanlar buraya :D:D:D :tee: herkes okul hayatında öğretmenlere lakap takmıştır... tabi arkadaşlar arasında komik olaylardandır.. eğer sizde lakap taktıysanız lakap=öğretmenin branşı şeklinde yazalımm :tee: |
ilk olarak ben yazayımm uzun=bilg.öğretmeni |
tüysüz( soyadı gibiydi kendiside)- tarih öğretmeni çılgın bediş- gramer ingilizce hocası bayan bacak-edebiyatcı imam- bilgisayarcı aklıma geldikçe eklemeye devam ederim. |
müdüre vardı bizde 50 yaşında bekar çılgın bakire derdik |
oooo komikkmiş :D |
şarapçı wardı matematikçi içip içip gelirdi adam utanmasa tenefüste bile içecekti |
odun-matematikci |
deli kadir-geometri |
:D :D |
lise birdeyken mat hocamız vardı hocanın adı mürsel başıda keldi bi lakabı üstü açık ferrai bi de DKM( deli kar mürsel) hocama saygılar:P |
elmır -biyoloji (boyu cok kısa ama cok sinirliydi) göt-dinci soyadı gök dü bizde göt derdik |
yaw biz bütün hocalara piskopat falan o tür şeyler diyoz yaw, kimseye ayrı bir lakap takmadık:D:D:D |
Hocanın adı:ramadan yılmaz kimyacı TAKTIĞIMIZ LAKAP: RAMCO :D:D:D |
Bir lise 5 ögrencisi olarak başlıyorum :D:D ögretmen adı branşı lakabı ibrahim sever pünömatik Eşşek Ercan matur hidrolik Mature:D hüseyin şanlı matematik p..hüseyn ömer yıldırım meslk rsm knşma lan 55 yşndaki hocamz:D byz hoca ---------------- hocanın kusurları ile degilde biz çok fazla söyledigi kullndıgı sözleri lakab yapıyorz:D mesela hüseyin şanlı dedigim insan bizzat kendini söyledi lakabını :D bizde uygun gördük :D |
redkit - hukuk mario - kimya einstein- sigortacılık :D:D:D |
celo= cografyacı uyku hapı= edebiyatçı mahkeme duvarı= ingilizceci |
Alıntı:
yaww isim çok tanıdık geldi....:idea: |
hapçı:matematik öğretmeniydi hep burnunu karıştırırdı:( |
suankı bilgisayar hocamız 3 senedır okuldayım hocanın ustunde siyah dısında baska bir renk birşey göremedım onun için lakabı KARA KABUS |
buruşuk memeli bahriye- resimci |
tehlike=babam =) felsefe öğretmeni:D arza:psikoloji öğrtemni |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |