![]() |
çArşıdanım Felsefesi ve Holiganlık Nedir çArşı'dan olmak? Böyle birşey yok anlayın artık .Herkes çArşı olamaz . çArşı bir kurum değildir. çArşı ya üye olunmaz Herkes çArşı T-SHİRT ünü üzerine giyemez .Giyse bile onu üzerinde taşımayı bilemez forzabesiktas a üye olan çoğu insan ÇARŞIDANIM BAK ÜYELİĞİM VAR der olmuş. forzabesiktas çArşı grubunun resmi internet sitesidir sadece.Buraya üye olan çArşı olmaz.Zaten böyle de bir kavram olamaz çArşı bir ruhtur .Sadece o ruhu içinde taşıyan herkes çArşı'dandır. çArşı,holiganizm demektir .çArşı Beşiktaş için gözü kapalı herşeyi yapmaya razı olma duygusur. çArşı kapalıdır .çArşı eski açık yeni açık numaralı değildir . çArşı reklam amacında değildir . çArşı = A harfidir . çArşı = A harfini içine sindirebilenlerin ruhudur. çArşı HOLİGANİZMi Türkiye'ye getiren ilk ve tek gruptur. çArşı Beşiktaşa dil uzatan koca bir tank ordusunun üzerine SAPAN la taş atan çocuktur .. Holiganizm istiyorum artık o ruhumuzu istiyorum artık.İnsanlar KAPALIYA girerken çekinerek girsinler istiyorum artık. |
güzel paylaişım ama forzabeşiktaşın bir nevi reklamı olmuş gibi ordada sanal taraftar çok klavye delikanlısı tek o siteyle bağdaştırmak dediğin gibi doğru değil onlar çarşının sitesi ise Bizde beşiktAŞK ın siteyiz Burası BEŞİKTAŞFORUM.Net alayına gideriz. |
anlayamamışsın tekrar oku istersen reklam amaçlı deildir kesinlikle bi açıklamadır herkezin çarşı olmayacağına dair |
çArşı bir ruhtur .Sadece o ruhu içinde taşıyan herkes çArşı'dandır. bu kadar |
saol paylaşımın için |
helal olsun kardesim ya anlata anlata dilimizde tuy kalmamisti tebrikler cok gusel yazi.. |
eyvallah sağolun |
Alıntı:
|
açın gözlerinizi bakmayın şaşı alayınız gelse yıkamaz çArşıyı !!!! tşk paylaşımıın için... |
sağol |
çarşı bir ruhtur.we o ruhu içinde taşıdığına inanan herkez çarşıdandır.... kapak sayfası gibi... saol kardeşim paylaşım için |
kesinlikle katılıyorum... çarşıyım demekle çarşı olunmaz. Adamın üstünde çarşı hırkası war hayatında en fazla 3 4 defa maça gelmiş bn çarşıdanım diyor.olmaz böyle şey.. |
şu çarşılı olmak nemenem birşeyse iş artk beşiktaş'ın üstünde yer almaya kadar gitti, şu çarşı grubumuhteşem ambians yaratabilme özelliklerine rağmen saymak istemediğim bir sürü yanlış söylem veya davranışlarından dolayı beşiktaşlılar arasında sedece bana antipatik geliyor heralde... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:44 . |