![]() |
Alıntı:
ama siz yeni gorduyseniz demekki erkekleri tanıyamamışsınız istedikleriniz buysa eğer demekki elinizde var ama ne istediğinizi bilmiyorsunuz ya ayle ablam sen yapma bari ya bak yine sustramaıycaksınız beni açıcam kadın konularını beni tekrar RusManiA yapmayın yauffff:D:D: |
Alıntı:
ama biz bunu arıoruz işte... kapı kapı dolaşmamız ondandır belkide :D:D |
Alıntı:
kapı kapı haa aslında sizde haklısınız anlattığın yazıdaki erkek tiplleri yani ben oluyorum :):)ama genel anlamda konuşalım ; nasıl kı bu özellikte her kadını memnun edeceksek bizde kendimi fazla ortaya çıkarmıyoruz, çünkü bizi memnun edecek kadın tipi nerdeyse yok denecek kadar az ve kendimizi ortaya çıkarırsak işimiz var o zaman kaı kapı dolaşmazsınız işte ama biz yoruluruz herkesle uğraşmakla yani davul bile dengi dengine dimi ama:):):) |
Alıntı:
pardon???? bi sataşma seziorum sanki:y: ya arkadaşım biz istediğimiz gibi bi insan arıoruz bu sizin için kapı kapı dolaşmaksa evet öle yapıoruz.ama sizde kabul edin aynısınız,bizden farkınız yok!!! neden kabul etmosunuzki????????? |
Bir kere bizim aradıgımız erkek tipi Yukarda can Dündarın anlattıgı gibi mükemmell .Haa kendilerini mükemmel zanneden bi kaç kişi tanıyoruz ama :) işte diyorum yha Zanneden.. Siz bu yazıyı bi kere daha okuyun sonra konuşalım Forumumuzun erkek sakinleri :):):) |
Alıntı:
|
Hem sevgilin,hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak,huzurla bağrına basacaksın. budur... |
Alıntı:
saol arkadaşım sen bizi anlıosun:) |
aslında hepsi anlıyoda anlamamazlıga geliyolar saol eylem paylaşım için |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 11:09 . |