![]() |
Alıntı:
benimde şöle bi anım oldu..porto we liwerpol maçlarının ikisindede aynısı başıma geldi..babam karşıda taksici olduğu için beni maça giderken üstümde forma yakaladı we sırf intikamını almak için inönü stadının çewresinde 3 4 tur attırıp ewe getirdi..we ben o tariihi maçları biletim olmasına rağmen izliyemedim:( |
anı çok :) fb ile ilgili olan 1 tane anlatim.kadıköy anıları diye bir konu olursa macera daha fazla:) 14yaşımdaydım sanırım.şişli lisesinde okurken yıllarca sınıfta kalmış lise 3 te arap serkan lakaplı fenerin kapalı adamlarından biri vardı. bjk-fb maçı için yola koyuldum.abiyle stadta bulşacaktık. dolandım biraz eski açığın önünde fb lilerin o tarafta baktım beni bekliyor.selam abi naber falan derken bi baktık bir sürü fb li çevremde tiptip bana bakıyor :)cırtlak sesler çıkmaya başlayınca bizim arapta rahat durun lann diye bi bağırdı hepsine tavuk gibi sustular:)beşiktaş atkımla fb lilerin arasında sohpet ettik baya:)bıyık altından gülüp dalga geçmiştim eziklerle. |
Ben ingilterede im tek istegim inonude mac izlemek televizyon beni kesmiyor :D |
ben beni statda kaybediyorum bundan daha heyecn verici bir olay olamaz |
yaw 3 kere inönüye gittim beşiktaşın galibiyetini göremeden yalovaya döndüm bundan ii hatıra olur mu :D |
bu sezon 2007-2008 bjk-fb maçı maç 1-1 olduğunda tanımadığım ve üstelik yarı çıplak bir admalar sarılıyordum gol olduğunda(lütfen yanlış anlaşılmasın gol sevinci :D) |
ben bi kere tanımadığım birine sarıldım :D çk kmkti bi kerede gol atıldığında dengemi kybedip düşmüştümm:Dinönüye ilk gttiğimde kapalıyı bulamamıştım orası ayrı bi rezalet ztn:D |
uefa kupasında mücadele ederken senesini hatırlayamıyorum şu an ama Sparta Pragla eşleşmiştik... 2-1 maçın rövanşında İnönüde oynarken harika bir futbol oynuyoruz maç 4-0 geldi İnönü bayram yeriydi resmen... Ne olduysa ardından prag ardı ardına 2 gol attı son dakikalarda da 3. golü yemiştik de allahdan hakem cordobaya faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etmişti... O maçı hiç unutamam o yüzden koca stat nasıl donup kalmıştı o golden sonra... |
benim komik anım çokta...en trajik olanı 2 sene sonra gittiğim innüde geçen sezon olan vakaydı...dakika 10 Beşiktaş:0 denizli:2:(...kahrımdan ağlıyordum..sanki benim yüzümden yeniliyordu takım...neyseki sonra herşey tersine döndü ve 3-2 aldık maçı |
bu seneki fener beşiktaş maçı 2 tane turiste bilet ayarlayıp maça getirmişler 18-19 yaşında bi kızla erkek öyle bi tuhaf bakıyorlardı ki erkek olan 5-10 dakikaya kadar beşiktaş beşiktaş die bağırmaya başlamıştı...o aklımdan çıkmıyo... |
Türkiye`de Saat: 15:02 . |