![]() |
arkadaşlar yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorum |
sensizde oluyormus hayatım :D veya yerını doldurcak çok insan çıktı :D |
FoRMaT aTTıM aNıLaRıMa SeNDe oRDa KaLDıN |
sahipsiz kalıp tutuşunca etekler sahibine döner tüm köpekler.. |
Kimler sana dost yaklaşıyorda bu kalbin benden uzaklaşıyor .... |
efet benbu harikaq ne olur dönme |
bitsin bu çile:D |
wayyy çok güzel yorumlar war ya herkese thanks..:P |
nerelerdesin yhan e kadar çok özlemişim seni sakın bi daha gitme yoksa bu kadar özlemem :D:D:D:D:D:D |
HeR GeCe aĞlAmIşTıM SeNiN GiBi bIr gÜzEl yÜüZüNdEn dEğMeZmIş dEmIyOrUm dEğDi hEmDe öYlE DeĞdIkI BeN BiLe bIlMiYoRuM KaFaMdA NeLeR YaPtIğInI... valla ben yazdım:D hem yazdım hem çizdim :D |
Yıktın bendeki herşeyi kendimi yarınlara son kez gömüyorum Yıkılan tüm umutlara rağmen bir gün dönecek diye bekliyorum |
Alıntı:
süper bu ya kadir... çok özlemiştim ama dönmesende olurdu... sen yokken daha bi güseldin sen varlığında tanıdığım sen değildin bir bilsen bendeki seni utanırsın kendinden sevilme süreni kendin kısalttın dönmesende olurdu.............. |
Ruhu yokolmuş gülmeye küsmüş birileri bak seni sayıklıyor Olur da bir an evvel dönmezsen bu adam buralardan gidiyor ........ |
seni özlüyor olmak bile beni utandırıyo derdim heralde... |
katılıyorum bir kere bıttıyse bır daha dönüp başka bırsey söylemem |
ÖZlemem ki ben unuturum anca özletiririm... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Eski mumun kokusu kalır fitili küser aydınlığa... çok özledim ben senli günlerimi yaaaa :( |
beni sakın bırakma seni çok seforum |
Seniii coqss sefiomss askımmm ölerem sana (L) :D |
gelmezsen gelme be çoqta tın derim |
güvercinim seni çok özledim.uç gel bana:afraid::stoned: |
Üşüyorum. ................... |
Alıntı:
|
RAbbit (L) sana ölürüm. |
Öyle uzak ki yerin uzakları aşıyor, bütün özlediklerim benden ayrı yaşıyor... Sen en çok özlediğim, en en en çok beklediğimsinn... :( |
Noluurr zamann cabukk geçç....:( |
Bir yalandın çöktün gectin :( Yoklugun yakar beni seni unutamadım |
SENİ SEVİYORUM Seni tanıyınca degişti hayatım, adını duydugum o ilk andan beri aşığın olmuşum renklerine, Dön artık birtanem inönündeki yuvamıza kıyamam senin tek bir kanadına ,gel yeterki aglarım ben senin yerine gitmesin işler tersine, akşam fenerle maçımız var saat 19:45 de yine aynı tribünde. Aynı yerde beklicem dönersin diye ,saat 19:03 de gelirsen eger benimle sana söz zaferle dönücez evimize , kalsanda berabera yada her yenilgide sen dur birtanem ben giderim senin yerine ! BENİM JANIM BJK. |
seni çok seviyorum(: |
Kandıra bilmek çokmu kolay Sadık kalabilmektir olay ... |
Türkiye`de Saat: 12:09 . |