![]() |
bnm öle öslediim biri fardı bi zmnlar ozmn gelsedi ona seni shoq ösledim nie daa önce gelmedin beni hiç mi sefmedin de gittin;)gibi seelr sölerdim yada guruma ynlr yüzüne bile bakmas umursamıo gibi yapardım;) |
geri dön derim ama ölüm söz dinlemiyo ki |
ahh ahhh bi konusmaya başlasam onun karşısında neler neler solerdim yazmakla bitmes di günlerce sürerdi |
valla ben içimden gelen herşeyi söledim zaten yüzünede sölemek isterdim ama kimbilir belki bigün sölerim |
Alıntı:
belkide ;) |
Yoksun diye günleri sayar oldum Takvim yaprakları bana düşman Ben yine pişman aynı durumdan Bıkmadım her gün dolabına bakarak yalvardım Bir kez duysun beni bu sefer dedim anlattım Kalktım yaradana hıçkırdım imkansızlıklara el açtım |
hep oyalıyorum kendimi uzakta olduğunu düşünmemeye çalışıyorum ama içim sızlıyo hemen gel:).....iyi edebiyat yapmışım:D |
içimde birden varoldun ama iyiki hayatımda varsın hep yanımda olmanı istiyorum ama şimdilik bu biraz zor ama birgün gelecek hiç ayrılmayacağız bunu unutma |
o seni birakip gittiyse beni biraktigi gibi :D ben donmesini istemezdim beni istemeyeni ben hic istemem |
benim şuan çok özlediğim çok özel bir insan var zaten ve onu gördüğümde birşey söyleyebileceğimi sanmıyorum. Sadece sarılacağım sımsıkı hiç ayrılmayacak gibi o an saat duracak sadece biz kalacağız dünyada ve ben onun kulağına sesizce fısıldayacağım onu ne çok sevdiğimi ve çok özlediğimi... Gerisi doğaçlama olacak şimdiden plan yapmak zor :D |
Türkiye`de Saat: 17:38 . |