![]() |
başka şehirlerde çarpan kalp arkadaşlar sizce farklı şehirlerden aşk beraberlik sürdürülebilir mi:) |
bence önemli olan birbirini sevebilmektir mesafeler önemli değildir önemli olan asıl olan kalptir eğer birbiri için atıyorsa kalpler mesafeler asla söndüremez bu kalpleri |
çok saol yorumun için |
Aslında mesafeler çoğu zaman sevgiyi arttırır.aşkta önemlii olan mesafe değil zamandır zaman..Aşkı sadece zamana hapsetmeyerek istediğin gibi yaşayabilirsin..aşkı zamana hapsedersen eğer başka ne yaparsan yap ölümüne sev(ki böle bişe yok zaten lafın gelişi)nafile.. sözün özü başka şehirlerde iki kalp aynı anda çarpabilir. |
zor olur ama zaten aşk zorsa güseldir...yanılıyormuyum. ben 3 sene sürdürdüm çok acı çektim ama hiç değilse insanın karşısına hayatta birkez çıkan şeyi doya doya yaşadım... |
offf yarama bastın :( sürmüo be cnm yaa sadece öle gözüküo çok zor ama güzel olanda zor olandır belki ;) |
sürdürmek sen ve karsındakıne baglı bıkere yüregini ortaya koyduysan mesafeler hic bizaman engel deildir insan sevıyosa istiyosa herseyi yapar sabırda eder zorda kaldıgında sükürde sunu unutma kardeşim seviyosan eger mesafelerı engel kılma zaman gelır en yakınında olur sabır herşeyin ılacı sabret ve sev emın ol mesafeler bır bır yok olup gidecektır;) bundan nasıl emınsın diyiceksin ben nette tanısdıgım bı ınsanla suan evlenme kararı aldım ve ben kayserıde o ankarada yanı ıstedıgımız herzaman görüsemiyoruz ama askımızın yüceligi sevgimize sevgi katıyo ;) |
oooff offf ankara diyorlar yaa bide napıorsunus yaa:( |
Aşk; nerede olursa olsun, mesafe tanımaz, insanları birbirine bağlayan en güzel şeydir... |
bi gün bi şekilde bitiyor. mesafeler engel bence... |
zor... |
Kolay olmayan bir durum; ancak aradaki mesafeler engel değil bence :) Bazen birbirini özlemek de gerekiyor ama çok fazla sürmemek şartıyla :) Bu iş için zaman ve para olması lazım :D işin ve paran olacak ki, istediğin zaman gidip görebilesin :) |
vahh vahhh...beni anlatıo....ama emin ol ne kadarda seviyorum desenizde sürmüyo...:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
bence cok seversen o kisiyi suruyooo dedikleri gibi uzakta olunca ask artarr ve onu daha cok seversinn |
walla aşk için mesafeler önemli değil diye düşünüyorummm |
Türkiye`de Saat: 00:10 . |