|  | 
| 
 Alıntı: 
 ama böyle özelliklerde bulmak zor gerçekten | 
| 
 Gercekten zor mu veyseLcim ? | 
| 
 Alıntı: 
 ben kızlar için kastedtim | 
| 
 Bnde kızLarı kasdetmi$tim. Önemi yok artık . | 
| 
 Alıntı: 
 ALLAH huteala herkese ole es nasip etsin :) sizide mutlu etsin | 
| 
 amin canım cümlemize en hayırlı olanından inşallah  :p | 
| 
 herseyden  önce insan olsun yeter :D :D sonunu iyi bağlamıssın melike :D:D:D | 
| 
 ne olursa olsun kendisi olsun.. kalıplar içine girmesin, öz olsun.. bence önemli olan bu... | 
| 
 ilave ediyorum en önemli şeyler unutulmuş  toplumda saygın bir statüsü olsun iyi bir mesleği olsun çok iyi kazansın cüzdanı her zaman dolu olsun arabası evi olsun mümkünse müstakil triplex olmazsa dubleks te olur v.s zaten bu saydıklarıma sahip olanlar da da saydıklarınızın hepsi vardır :D | 
| 
 Alıntı: 
 olmasa da göze batmaz yani...:D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 iyisiniz hoşsunuzda bu ne demek yaa  15-eski kız arkadaşlarıyla kesinlikle görüşmesin. gerekirse herkesle görüşürüz bu özgürlüğümüzü size teslim edeceğimizi mi düşünüyorsunuz.... | 
| 
 yha faso fisoo yalan dolann kim kime laf gecirirse işte kıs milleti ne olcak benim benim benimmm felsefesi ile yasıyanlar grubuuuu (rabbena hep bena ) o kadar şık kosan bi kıs heralde baya bi degerli kıs:D:D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 ya herşey karşılıklı zaten siz görüşürseniz bizde görüşürüz hoş olurmu peki o zaman ? oldu olcak hep birlikte takılalımda bari özgürlük nedir görün sizde | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 anam bu maddelerde digil insan oglu bi meleg lazım size:D | 
| 
 Alıntı: 
 para, araba, ev konusuna gelince 1.maddeyi tekrar okumanızı rica ediyoruz :D | 
| 
 Alıntı: 
 valla bu özelliklerde olan insan evladı vardır bence ama bize ne zaman denk gelir orası meçhul tabii :D hem kendınızı bu kadar üzmeyin ya sizinde içinizde var aslında belli etmesenizde bigün çıkıcak o :D | 
| 
 tecrübe ile kanıtlanmıştır diyosun yani :D:D şaka bir yana bunlara önem verenler her iki cinste de var.. yok diyemem ama genele yaymak yanlış olur...:) nasıl beş parmağın beşi de bir değilse tüm bayan ve erkeklerinde aynı olması beklenemez.. herkesin değer ölçütü ve öncelikleri farklı.. yapay mutluluk isteyenler için saydıkların ideal olabilir erkan abi.... | 
| 
 yok öle biri aramayın :D... her insanda mutlaka bi arıza var :D... | 
| 
 Alıntı: 
 eğer görüşülmesi gereken bir konu varsa görüşürsünüz ama bu durumu yeni bir beraberlik olacakmış gibi kıskançlık konumuna getirilmemesi icap eder ... Yoksa sevgi saygı nerde kalır... | 
| 
 Alıntı: 
 para var huzur var yeni atasözleri :) | 
| 
 Alıntı: 
 var işte varr arıcam alla alla :D:D:D | 
| 
 devlet davasına döndüü:D 4 cü kadın erkek savası cıkıcak :D  cocukları ve yaslıları alın aradan ..'!!!:D:D | 
| 
 Alıntı: 
 :D:D:D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 hehehe:D:D aynen | 
| 
 Alıntı: 
 ara madem ne diyim :D:D bulursan haber ver :D:D:D... | 
| 
 Alıntı: 
 dedim ya hepinizin içinde var aslında ama çıkartmıyosunuz sorun orda :D | 
| 
 Alıntı: 
 tmm vericem ozz :D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 biz insanlar paranın sadece ihtiyaçlarımıza ulaşmak için bir araç olduğunu görmezden gelip, herşeyi parayla ölçmeye ve biçmeye devam edersek daha beter manzaralar çıkacak karşımıza.. ekonomik rahatlıktan kastedilen ev araba villa ve dolu bir cüzdan olmamalı.. herkesin ihtiyacı kadar paraya tamah etmemesinin veryansınları dostluğun, arkadaşlığın, evliliğin içinde.... | 
| 
 Alıntı: 
 erkek doğasının dengesine bak sen :D valla kabul edip etmemek size kalmış saklayın kendinizi nereye kadar bakalım :D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 bu iş felsefeye doğru gidiyo :D:D fazla takmayın :D:D...rahat olun...:D | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 en fazla evlenene kadar ondan sonra gene :D:D:D | 
| Türkiye`de Saat: 20:52 . |