![]() |
dost zannetmiştim....:( Hayatımızdaki ikiyüzlü kişileri nasıl çıkarırız.... Önerilerinizi bekliyorum..... |
hemen tek kalemde sil ama yaptığı ikiyüzlülüğün farkında olduğunu ıspatla ve sessiz kal en büyük ceza olcaktır |
öyleleri için konuşmaya bile değmez ama geçen günlerin hatrına ona açıklama şansı vermelisin |
bencede mantıklı bir açıklaması olmalı ama tek kalemde sil bence öyle insanlardan hayır gelmezz... |
Birini cezalandırmanın en güzel yolu onu yok saymaktır. Sende onu yok say |
iki yüzlü insanların ztn hayatında olmaması gerek. yok sayman bencede en mantıklısı... |
hayatına hiç girmemiş gibi düşün... |
BENCE DE EN İYİSİ BOŞVERMEK!HERKES KENDİ YOLUNA.UNUTMA SEN ONU DEĞİL O SENİ KAYBETMİŞ DEMEK TİR.YANİ ZARARLI ÇIKAN OOO!!!!!!!!!:rock::elefant: |
seni çok mu üsdüler...??:(:(:(:( üsüldüm ama şimdi..:(:( bence seni üseni sende üz....birini tınmamak ona en büyük hakarettir...tınmican canımıniçi.....adam mı y.o.k sankim.......:D:D |
ALLAH affetsin ne diiim, sen kendine daha iyi arkadas bulursun İNŞALLAH, bu arada duydugumuz haberlerede inanmayalım iyice arastıralım karsı tarafıda dinleyelim sabır iyi bir erdemdir arkadaslıklar kolay kazanılmıyor helde güven !!! saygılar |
Türkiye`de Saat: 02:43 . |