![]() |
paylaşım için sağol çok güzel bi paylaşım ama damara bağladı beni:'( |
saol kardeş ne yapalım duygulara gem vuramıyoruz :) alkol kullanmadıgım için kendımı bu şarkılara vurdum :)) |
hele küçük ıbonun ayrılık acısdı şarkısı yokmu manyaK BI ŞARKI..yemede yanında yat:)) |
Kazım Koyuncu Belgeseli |
|
iz bırakanlar unutmadıklarımız...veda |
olanlar oldu bıze, aşkımız geldı göze |
bir can istiyorsna ben igötür azraıl sevdgıme dokunma... |
Anılar Düştü Peşime.. |
|
flimden gönül şarkısı |
aşk ve öLüm |
|
sen sev beni super bır şarkıı |
|
3 gunluk dunya |
of off şarkıdakı sözlere bak |
Şimdi Yeni bir şiir yaz bana Kaleminle değil Kısasa kısas yüreğinle… Ve sakın başlık koyma Terkedilmişliğin rengini kullan Tabi biliyorsan Bilmiyorsan, terk et kendin de kendini Öğren terk edilmişliğin rengini Suskun dillerin gölgesine düşmüş Görünmez alevleri anlat… Ya da Bir kuzunun bir anakondayı yuttuğunu... Sonra gülümse gülümseyebilirsen O şiiri okurken Başlığını düşünme Bazı şiirler bitmez ve bitmedikçe başlık konulmaz unutma Hadi başla Bir şiir yaz bana |
ben ne yaptım bu bölumun ortasında beşiktaş sevgısı yer alıyor:) |
krala selam damara devam aç sesını kardeşimm:)) |
aman dıkkat:P |
ne şarkıydı zmanında ha kıyamet kopmuş ha sen gıtmışsın |
muhaaaaamuhaa:P |
keşke o zamanlarda yaşasaydım |
.... |
sefıl bılo |
Alıntı:
|
Hasret rüzgarlari cok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamisti bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Ayrildik sevgilim doymadim sana Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanriya yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Müslüm ya adamım :D:D Bu şiirde bnden :D Hani insan ağlamak ister,Gözlerinden yaş gelmez.. Hani gülmek ister,yürekten gülemez.. Hani birini bekler o hiç gelmez..Hani onu severde hiç söyleyemez.. Tam söyleyeceği zamanda o başkasını sever ya İşte o zaman insan ölmek isterde eceli gelmez.. |
ayrılık acısı :( |
güsel eline saglık :( |
_HaYaT_ şerefler bitirilmesi gereken en asil görev hayattır bir lokma ekmek için şerefini çiğnetmeye bir anlık eğlence için servetini tüketmeye bir zamanlık mevki için el ayak öpmeye günlük menfaatler için onurunu terk etmeye _Ve En ÖnemLisi Bir inSana KizipTa Bütün İnsanLara Düşman oLmaya DeğMez Bu KaHpe HayaT..... süpermiş sağolasın..... :) |
teşkkuıler |
tnx :D |
abartmayın sıradfan şeyler her ınsanın yazabılecegı duygualr |
Türkiye`de Saat: 05:18 . |