![]() |
Boynuzlu Volkan Tekmenin nedeni Christina! 02 Mart 2008 Pazar 12:40 Fenerli Volkan, eski sevgilisiyle aşk yaşayan Lincoln'ün "Onu ben mutlu ediyorum" sözünü hazmedemedi. Türkiye günlerdir, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaraylı Lincoln'e attığı tekmeyi konuşuyor. Lincoln'ün iddia edildiği gibi Volkan'ın annesine küfür etmediği, kavganın nedeninin 1 yıl Türkiye'de modellik yapan Rus manken Christina olduğu öğrenildi. Christina evli Lincoln nişanlı İşte futbol gündemine oturan tekmenin perde arkası: Rusya'da evli olan, Annesi Rus, babası Fransız Christina, 3 ay beraberlik yaşayan Volkan'ı bir süre önce terkeder. Christina 1 ay önce de Türkiye'de nişanlısı bulunan Lincoln'le birlikte olmaya başlar. Fakat bir türlü unutamadığı Christina'yı sürekli arayan Volkan, kendisini şok eden yanıtı alır: "Lincoln kibar bir insan. Sen bana çok kötü davranıyorsun". Tüm parçalar yerine oturdu Bu olay nedeniyle Lincoln ve Volkan arasında gizliden gizliye başlayan gerilim derbide patlak verir. G.Saray'ın golünden sonra topu vermeyen Lincoln'e önce dirsek atan Volkan, ardından kendisini çılgına çevirecek sözleri işitir: "Kız arkadaşlarına sahip çık. Onları senden fazla mutlu ediyorum." Böylece "Volkan neden Lincoln'ün hayalarına vurdu" sorusu da yanıtını buluyor. Takvim |
:D:D olabilr valla:D |
gerçekmi bu yaa |
gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum ama olabilirde:)bi fenerliden geselide herşey beklenir:D |
zuahahahahha bana fazla inandırıcı gelemdi ama oladabilir:D |
Bencede sebep bu yüzden olabilir |
İşe bak yaa.Tam komedi valla:) |
Beşiktaş maçında da Higuain'in üzerine yürüyordu. Ufak tefek bir Güney Amerika'lı görünce dayanamıyor Kereste Volkan :) |
:D:D:Dpembe dizi olmuş... |
Gerçek mi arkadaşlar ama volkanın yerinde olmak istemezdim ya çok kötü bi durum!!! |
volkana helal bunlar :D ii olmuş gerçekse daha bi sevincem:) |
iyi yazılmış bir senaryo gibi geldi bana. |
Evet gerçek olma ihtimali çok düşük. Ayrıca Aurelio'da Rico paşa'ya yapmıştı benzer şeyler. Bunların cezası 1-2 maç olmamalı bana göre. Birçok miniğe idol olan isimler böyle yaparsa yeni nesil nasıl yetişir bilemem artık... |
olur olur |
walla konu başlığı hoşuma çokk gitti bi arkadaşınn manitasının adi... :D |
He he he komik olabilir valla adam kırmızı görmüş boğalar gibi daldı valla |
zuhaha basına baq ya yazıp oynamış walla :D:D |
gerçek olduğunu zannetmiyorum basının uydurması |
daha beter olsun sokağa çıkıcak yüzü kalmasın ezikkkkk........... |
hangi dilde söylemiş ki bu sözleri, volkan'ın bildiği hangi yabancı dil var ki, ingilizce bilmez ki bu kro...:D |
böyle bişey varsa geçmiş olsun volkan demek düşer bize:D |
eee mutlu edememiş kızı lincon napsın :D:D |
zuhahhaa :D:D bu lafı bana birisi söyliycek eski kız ark ımla ilgili :D tekme ne kelime o dakka keserim:D ama aferim lincoln 4 maç yok wolkan :D bi işe yaradın:d |
yılan hikayesini geçmiş olay ya:D |
Yesinler birbirlerini.. |
Türkiye`de Saat: 01:49 . |