![]() |
arkadaşım bekle bekle ankara gücü marşında ise bizim o çok özel marşlarımızdan söyle onlara yeter bence korkma sen bişey apmazlar |
konyanın köyüne düzenlenen geziye katılmak istiyorum çünkü evcum kaşınıyo :D |
boşver muhattap bile olma onlarla |
psikolog kaynıo bizim forum helal olsun size:D:D:Dben olsam alayına giderdim ama sen gitme:Dbazen sessizlik herşeyden iyidir |
aynen arkdlsın dedı gıbı tık tık kımoo ocu .... ankara gucu yda 16 06 beklıyorus sızı bolu yolunda dıe bı bestede var ama en guselı sen sessızce dusursnla onları kaale alma bende bursada yasıyorum her hafta bızım takıma kufur edıoylar lıverpol macından sonrada lıverpol dıe bagrıyolardı ama ınonude gorcez delıkanlı ankaraguclu bursalı travestı kardeslerı cok delıkanlılar ya gelemıolar ınonuye |
Alıntı:
|
sen hiç takma onları yaaaa onların seviyesine inme çok zorlarlarsada lafı yapıştır buda size kapak olsun de pek sivrilecegini sanmıyorum şaka gibi algılanır bi süre sonrada unutulur |
Alıntı:
bu arada istersen konya çarsıdan arklar var onlarla konusup halledebilirz belki direk onlar gider bizim gitmemze gerek kalmaz... :D |
ya zaten fark anlaşılıyo bir yanda ankaragücü diğer yanda beşiktaş arada bir fark var hiç bence bulaşma erkek olsan bir derecede birde baynsın bişi mişi derler yaparlar boşwer bence |
Türkiye`de Saat: 14:44 . |