![]() |
farkında olmayabilirsin ama % 100 doğru ;) mutlaka okuyun FARKINDA OLMAYABİLİRSİN AMA % 100 DOĞRU;)MUTLAKA OKUYUNNNNNN |
çok çok güzel...emeğine sağlık |
mersi ;) |
tsk paylasım icin |
saol abi yazı için |
sizde beni güzel memnun edici cevaplarınızla mahçup ediyorsunuz ben teşekkürlerimi sunarım ;) |
çok güzel bir yazı teşekkürler paylaşım için |
harbi doğrumu yav bunlar :D |
bence bazıları sacma ınamam ole seylere varlıgını bıle bılmedım bırı benı nası sevebılır yaa varmı bole ınsanlar |
dogrulada var ama hepsi deil :) |
Alıntı:
hepsi gerçek :) |
Alıntı:
var sen çevrimdışı olduğun için haberin yokmuş :D |
ben baskalarını dusunurum ama baskalarının benı dusunduklerini hiç sanmıyorum. |
yok guselım ben hep cevrım ıcıyım ama yalan bunlar yalannnnnnnnnnnnnnnnn |
Alıntı:
peki bakalım |
teşekkürler.. |
Alıntı:
ee normal tanımadıgın bırı senı dusunemes dımı |
Alıntı:
|
edaks bugün iyi değilsin galiba |
düşünebilir arzucum neden düşünmesin belki senide düşünen vardır sanırım karamsarsın biraz :) |
Alıntı:
tanıdıklarımızın dusunmedı bı yasamda acaba benım tanımadım bırı benı dusunuomu dıe dusunmek bılemem na kadar dogru |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu sen değilsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
olaya bıraz gercekcı bakmak ıstedım olay bu |
9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar. bu kesin doğru |
çoğunun doğru olduguna inanıyorm..Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar. çok doğru... |
Alıntı:
|
dımı yanı bana katıldınızı cıkarabılrmıyım burda |
ben katılmıyorum hem fikir degiliz seninle |
olabılır hem fıkır olucaz dıe bısey yok ben dusuncemı soledım ısteyen katılır ıstemeyan katılmaz |
teşekkürler |
rıca edrım |
harbi doğru gerçekten güzel süper |
iyi arkadaşlar yıldızlar gibidir onları herzaman göremeyebilirsin ama orda olduklarını bilirsin... tıpkı senin gibi kanks emeğine sağlık:DD:D |
hepsi cok güzelll gercektende hepsi kendince sonuna kadar doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
paylasımın için tsk çok güzel |
çok güzel paylaşım... |
Türkiye`de Saat: 22:58 . |