![]() |
ankarada organızasyon sayın sıte yonetımı ankarada bır organızasyon ıstıyoruz.evet ankaralılar sız ne dersınız? |
yapalım bana uyar:D |
yokmu ankaradan kımse |
Ne gibi bi organizasyon planlamayı düşünüyorsunuz arkadaşlar :) |
yine mi buluşuyoruz :D |
valla ankaradakı yonetıcı arkadaslar yapsın bakalım bır plan |
valla ayşecim katılım sayısına göre değişir biz yine 3 kişi takılcaksak plan belli, sayı artarsa düşünürüz<farklı bişey:D |
Alıntı:
|
yıne mı 3 kısı buluscaz handan kımse yok galıba ankarada |
ankaradan kımse yok galıba forumda |
bekle gül 2 saatte belli olmaz. |
siz daha buluşamadınızmı :D |
yok canım |
Gümbür gümbür bir organizasyon olmalı, Ankara bizi konuşmalı :) |
önce katılmak isteyen varmı onu öğrenmek lazım sonra gümbürdetiriz |
Zaman ve mekan uygun olursa ben gelebilirim, gerçi daha pek tanışamadık buradaki arkadaşlarla ama :) |
umarım güzel bir buluşma düzenlersiniz bu ankaradaki üyelerimiz için de iyi olur |
hadi Ankara .. İstanbulu kıskandıracak bir buluşma bekliyoruz sizden :) Yoksa biz toplancaz siz yine kıskanacaksınız :):) |
koca ankaradan 3 kişi gelmez.hadi beyler toplanın ankarada:D |
valla toplanın ankarada ıs yok.bızde oraya gelelım artık napalım |
Alıntı:
|
angora kıskandır konstantinapolis i :P |
Alıntı:
|
istanbuldan ve diğer illlerden takviye lazım bence ankara tek başına bişey yapamaycak:):) yanı başkent zirvesi yapılması lazım tüm türkiye çapında temsilciler gelsin hatta :D:D:D |
var ama iş guç |
biz anca beşiktaş şampiyon olduğu zaman kızılay meydanında buluşuruz. orda da iritibat kurabilir miyiz onu bilmiyorum :D |
siz bide genç olacaksınız:D siz şampiyon olunca kızılaya inermisiniz acaba:D |
ben geclıgımde burdan ıstanbulla kosmustum 100 sanpıyonlugunda her hal sergenın o guzel golunden sonra ama ankarada bırsey yok baksanıza maca gıtmeyelım dıye gencler macında kale arkasını bıle 35 ten sattılar ama yanıldılar bız gene orda ıdık |
Alıntı:
|
ankara cok suskunda ondan bır stad bıle dolduramıyoruz |
Türkiye`de Saat: 07:43 . |