![]() |
batılılaşmayı niye olduğu gibi alırız ki hiç anlamıyorum...anadolunun bin yıllık kültürü var zaten...bazı değerleri kendimize uyarlayabiliriz...modernleşmek ve batılılaşmak gibi...tamamen değişmek saçma bi fikir ve batıda bize uymayan birçok anlayış var hepsi bize uymaz... |
çok güzel paylaşım teşekkürler umarım herkes bu resimlerden dersini çıkartmıştır. |
paylaşım için sağol |
değerlerimizi gün geçtikçe kaybediyoruz. eskiden bizim için önemli olan bir çok kuralı şimdi laf olsun diye bazı günlerde hatırlıyoruz... |
tebrik ediyorum handan kardeşim.şu ana kadar bu forumda gördüğüm en anlamlı konu.umarım bu konu bi çok kişi tarafından okunur , okunmakla da kalmaz kaale alınır. |
tebrk ediorm çok önmli bi knuya deinmşsn we çok gsl olmş çok da doru |
saol bu kadar bilinçli oldugun ve bizi uyardıgın için umarım bu yazıyı o ahlaksızlıkları yapanlarda okumuştur ama eger onlardan bu siteye kayıtlı olanda varsa bilsinler ki ne bu sitede ne de kara kartalın kanatları arasında yer yok ( bu kadar sinirli oldugum için afedersiniz ama söz konusu vatan olunca dayanamıyo insan) |
cok güzel saol ablacım |
çok çok çok önemli bi konuya değinmişsin handan tebrikler.harika bi paylaşım olmuş.söylenecekleri söylemişsin zaten birşey diyemiyorum...... |
zamanında çanakkaleyi geçemeyen düşman ülkeyi içten içe zehirleyerek ele geçirmeye çalışıyor.ve bizler bu oyunlara geliyoruz bir an once kendimize gelip bunlara dur demeliyiz :( |
Türkiye`de Saat: 07:02 . |