![]() |
saçımızı hızlı uzatmak için yapmamız gereken! malzeme entele otu (bit otu) 1.5 su bardağı su 1.5 su bardağı sirke 100 adet karanfil bunların hepsini bir cezvede 10 dk. kaynat ılıdıktan sonra saç diplerine masaj yaparak yedir sonra... tatlı badem yağı susam yağı çam terebentini gerçek zeytinyağı bepanthene kapsül evigen kapsül bimeks kapsül bunların hepsini karıştır kafana sür iyice yedir sonra streç film ya da poşet geçirip saç kurutma makinası ile 10-15 dakika ısıt ve akşam öle yat sabah kalk yıka kafanı:D hafta da 2 ya da 4 defa uygula ben 1 hafta boyunca her gün yaptım ve 3cm den fazla uzadı ve diğer bir faydası da güçsüz saç tellerini canlandırıyo saçı gürleştiriyo ve blendax reklamındaki kız gibi bir görünüm alıyo :D süper bir ilaç diyebilirim arkadaşımın ablasıda kahve makinasına saçını sıkıştırmış ve saçı komple kopmuş o da bunu kullanmış ve bi anda uzamış ben kendimde test ettim sizinle paylaşayım dedim ama entele otu zehirlidir.kafanızda ya da eliniz de açık yara varsa kullanmayın kolay gelsin sormak istediğiniz bişi olursa buyrun :) |
Çok çetrefilli daha kolay yolu yokmu ? |
ya bunları almak için bir servet gerekiyor forum ortalaması çoğu öğrenci bunları nasıl alsın bunlar |
Alıntı:
ooo daha ne istiyosun biraz uğraşmak lazım :) yağları kullanma öle yap :p ve...ve...ve... her zorluğun arkasın da bir güzellik vardır dene;) |
ben bu işlemleri yapmaya başladığım zamanla bitirdiğim zaman arasında saçım en az 1 metre uzar:D ama yinede teşekkürler bilgi için... |
Alıntı:
sirke herkesin evinde vardır ve karanfil 100 adet 50kuruş falan yapıyo bepanthene evigen ve bimeks kapsüllerde en fazla 11 ytl tutuyo fazla bir maliyeti yok alına bilir isteyen yağları kullansın ya da kullanmasın size kalmış bişi :) saç güzellik demektir bunu da unutmamak lazım |
Allaha şükür bunlara ihtiyacım yok |
Alıntı:
|
kimyasal tepkımelere yer veremeden bırak kendılıgınden uzasın:D:D |
Alıntı:
|
çok uzun iş ..ılık suyla her fırsatta yıkamaya devam :D |
zor görünüyor.nasıl olsa doğal |
ya uzatmak degilde dokulme ile bı formulun yokmu on tadar acılmaya başladıda :D |
Alıntı:
başta da bu formu açarken yazmıştım bu ot hem uzatıyo hem güçlendiriyo hemde yeni çıkan saçları canlandırıyo :) benimde önlerimde baya bi açılma vardı şimdi kalmadı yuppii diyorum :) darısı başına |
guclenecek sac kalmadıkı ya cıkan sacta varsa ben goremıyorum :D ama deniyemek lazım ;) bunca mazemeyi nereden buluruz yaw |
:D paylaşım icin sagol :d ama bu cok zor ya :D |
sonucta o bıtkısel şeyler karısıp kımyasal olabılıo:D:D |
Alıntı:
sadece entele otu biraz pahalı :) aktarlardan bulabilirsiniz ben istinye parktan aldım istinye pazarının içinde arifoğulları var yağ konusunda da şöle yapabilirsiniz hazır saç bakım yapları var ondan bir tane alıp eczaneden aldığınız kapsülleri içine kırıp karıştırmak yeterli ben öle yaptım:) |
Alıntı:
|
bunların yapım süresinde saçlarım zaten uzar benm :D |
bnde kolay diye hevesle baktım okurken bıle yuh dedim yani |
saclarım kalın tellı ama zor uzuyo..bunu denıcem ıns ıse yarar :) eger kötü olursa falla yandın dilek :):):) |
Alıntı:
kesin denemelisi ama pes etme ben ciddi anlamda faydasını gördüm |
çok uğraşlı ama yinede denemek lazım teşekkürler |
kafası kel olan düşünsün he he :D |
bukadar yağı kafanıza sürün bit'lenin o bitten kurtulmak için kafanıza bır ton ilaç surun oolmadı saçı kazıtın :D:D bırakın dagınık kalsın kardeşim kafanızdakı saçtanda olacanız ::D:D:D:D |
bu otun deriye zararlı olduğunu duymuştum deriye değdiğinde alerjik şeyler olabiliyomuş dikkat edin bence |
insan saçı ayda ortalama 2 cm uzar, test edenler araştırmalarını yapsalar da ona göre bir adım atsak, 27 temmuz'a kadar bana headbang'lik saç lazım da:D |
Alıntı:
deri de açık yara varsa zararı oluyor ama ben bunu kafama sürdükten sonra kafamı sivri bir yere çarptım yarıldı :( ama hala ayaktayım belki de bir söylentidir ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım :) |
yha anlayamadığım entele otunudamı kullandın yoksa sadece yağ karışımınıdamı ? bide cnm bnm . (: şeyyyy bepanten ampul flan nrden buLcaz ? anLtrsn sewnrim . haftada 3 cm yılda 144 cm eheuehehehehe .xD |
ben berberim uygulayın uygulayın saçlar uzar ben para kazanırım :D:D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 22:45 . |