![]() |
krem KREM Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder. tam ben heaa:D:D |
Sakindir, ama hemen strese girebilir. Ilişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalıskandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadasları için her türlü fedakarlığı yapar Bukadar bır ınsanı dogru tarıf edılebılır anca |
abi ben siyah dogmak istiom deiştir ya:D |
BEYAZ Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür. |
krem rengi :S |
21 NİSAN - 30 NİSAN BEYAZ BEYAZ Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür. |
MOR Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk değisir. tıpkı ben :) |
BEJ Sakindir, ama hemen strese girebilir. Ilişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalıskandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadasları için her türlü fedakarlığı yapar. ben yaa:) |
MOR Gizemli,çekici,anlayışlı,insanları etkilemeyi seven,asla bencil olmayan bir yapısı vardır.Arkadaşları arasında oldukça popülerdir.Gününün nasıl geçeceği belli olmaz,çünkü psikolojik durumu çok çabuk değişir... Vallaha beni tarif ediyo bu yaa :D |
KREM Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder. pek tutmuyor özellikler :) |
Türkiye`de Saat: 09:19 . |