![]() |
Beşiktaş taraftarı çArşı ya karşı... az önce koyu beşiktaş taraftarı arkadaşlarımla yaptığım sohbette kurulan cümle tam olarak şöyle oldu "Çarşı nın ne olduğunu son maçta anladık. tamamen satılmışlar. Demirören istifa diye bağıran insanlara saldırdılar. Herşeyleri para olmuş".. yorum yapamadım. yapmak isteyen varsa buyursun...! |
çok haklısın artık eski çarşı kalmadı demirören onlarıda satın aldı |
Çarşı satılmıştır ağır laf..dünyanın en büyük taraftar grubuna bu yakıştırma yapılmaz...içindeki şahıslara kişilere diyorsak tamam...ama Çarşı bunu haketmedi...başka takımların linç kampanyalarına dahil oluo kendi içinde kavgaya tutuşmak bize yakışmaz...şu yada bu kişi satılıktır derlerse anlarız...ama Çarşı satılık değildir...kimseninde parası yetmez almaya;) |
Çarşı grubunun içine hiç girmedim, ama içeride farklı şeyler döndüğü söyleniyor.. merak etmiyor değilim |
Alıntı:
|
Alıntı:
çArsı hic bir zaman satılamaz ama icindeki bazı insanları bilemem... |
e peki nedir bu bazı taraftarların çArşı antipatisi??? yada beşiktaşlılık ayrı birşey çArşı lık ayrı birşey mi??? aynı şey için seviniyor, aynı şey için üzülmüyormuyuz? birileri şu çArşı mantığını bana anlatabilir mi lütfen :) |
Alıntı:
bizim sitenin yönetiminde bile farklı şeyler dönüyor:)...dönmesede döndüğü zaten söyleniyor..Çarşı limited şirketi falan değil ki?...beklediğimiz ne..yapması gereken ne...gidip stadda takımını desteklemek değil mi?...başka şeylermi bekliyoruz üstüne?...desteklemiyor mu?...Allah adamı çarpar...Dünyanın en büyüğü dedikleri liverpool taraftarları "biz onların yanında spice girls kızları gibi kaldık" demedi mi?...132 desibel rekorunu kırıp dünyaya manşet olan tv başında maç izleyen ben değildim..Çarşının ta kendisiydi...Dünya kabul etti...10 tane taraftar grubu birbiri ile görüşüyor Çarşıyla baş etmek için...Bursankara diye bir gerçek var...amaç ne ki?..gerçekten kardeşlermi?...herkes Çarşıya karşı birleşirken biz bölünmeye başlarsak hoş olmaz...hatırlayalım geçmişi...hala asya kartalları ile Çarşı'nın birbirine zıt olduğu zamanlardaki münakaşaları ısıtıp sunmaya çalışıyor rakip taraftarlar...başka açıkları yok çünkü... Beşiktaşlıya Beşiktaşlıdan başkası zarar veremez...yönetim bazında ele alırsakta buyrun celal kolot...sen bırakıp gitmişsin görevi..neden hala ertuğrulun üzerine oynuyorsun?... bırakmalı bence birbirini kötülemeyi:)...bedava bilet alan adamlar var mı var...Çarşı aracılığı ile çıkar elde eden varmı var...bu adamları ayıklamak yerine Çarşı'yı karalamaya kalkarsak diğerlerinden farkımız kalmaz... diye düşünüyorum... |
Valla Burcu dedigin gibi çarsı ayrı besiktaslılık ayrı deil... Aslında ayrı deil ama bazıları çArsı ' yı besiktas' ın önünde tutup çarsıyı bölmek istiyorlar çarsıyı bölmeye de basladılar he stadda ki bütün taraftarlar çarsı nın icinden deil ama çarsı onlara yön gösterici gibi bir sey |
Alıntı:
|
Alıntı:
AYRICA DEMİRÖREN İSTİFA DİYEN ÇARŞI İDİ.ÇARŞI YA DAYAK ATMAK İSTEDİLER O BAŞKA.ORADAKİ DEMRÖREN İN ADAMLARIYDI. HEM ÇARŞI SALAKMI Kİ KLUBE HER AY PARA VERSİN KARTAL YUVALARINDAN ALIŞVERİŞ YAPSIN SONRA YÖNETİMİN KÖLESİ OLSUN.YÖNETİM ÇARŞININ KÖLESİ OLSUN BE.HİÇBİR ŞEY BİLMİYORSUNUZ SONRA DA BURADA LAF YAPIYORSUNUZ!.. |
birilerinin bu konuda uyarması birilerininde bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor o halde... |
Alıntı:
"biz kimseden daha fazla yada daha az beşiktaşlı değiliz...hepimiz aynı şeye üzülür aynı şeye seviniriz...ama bu semtin insanı içli dışlıdır takımla...beşiktaş bir semt takımıdır ve bizde burada yaşıyoruz...insanların anlamak istemediği şey şu:olayların içinde olmak farklı yanında olmak farklı uzaktan izlemek farklı" ÇARŞI biziz...ÇARŞI hepimiziz...ÇARŞI-ANKARA...ÇARŞI Gaziantep...bunların hepsi ÇARŞI...ÇARŞI'yı o semtte yaşayan insanlardan ibaret görüp bedava bilet alanlara indirgersek küfretmeye başlarız:)...ÇARŞI kimsenin malı değil..Beşiktaş taraftarının ta kendisi...hani şu ingilterede 8-0 dan sonra bile bağıran...evinde gözyaşı döken...dışarda formasını giyip gerine gerine gezen:)...sorunumuz ÇARŞI RUHU denen şeyi kurumsallaştırmaya çalışmak...bu bir kurum kuruluş değil bir ruh...Alen'i severim ve saygı duyarım...rakip takım taraftar grupları üzerindede etkinliği olan bir adamdır..sözü dinlenir...ÇARŞI'dan kasıt o ve çevresindeki insanlarsa...ben severim ama isteyende küfredebilir kendi fikridir:)...ama ÇARŞI'ya değil şahıslara |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
PEKİ BJK TV DEN KARAKARTAL FORUM'UN KALDIRILMA SEBEBİNİ BİLİYORMUSUN? TÜM MEDYA EZİK.KARAKARTAL FORUM DADA ALEN DOĞRULARI SÖYLEYİNCE DE EZİKLERİN MEDYA GÜCÜ YA DA EZİK MEDYA PROGRAMI KALDIRTTI. |
taraftarımız bölünmemeli buna izin vermemeliyiz arkadaslar |
çArşı bir bütündür bölünemez ;) |
Alıntı:
Katılıyorum arkadaşım.. eğer bir şey için varsak, amacımız SİYAH-BEYAZ içinse çarşı da bilmem, bölünmede bilmem... beşiktaşı seven herkesi seviyorum. bunu bilir, bunu söylerim. |
Bölünmez merak etme.Bu gün 10 yaşındaki çocuk ta bile beşiktaş sevgisi varsa çocuk "Ben Beşiktaş'lıyım"diyor sa "En kral çArşı"diyorsa ; DAMARLARINDA BİRAZ BEŞİKTAŞ'LILIK VARSA BİRAZCIK BEŞİKTAŞ'LILIK VARSA ÇARŞI KOLAY KOLAY BÖLÜNMEZ |
Alıntı:
olay bundan ibaret işte:) |
Alıntı:
|
Bir dakika bu konuya son noktayı koymak istiyorum EVDEKİ HESAP ÇARŞI'YA UYMAZ!.. |
afferım bıze eller yıkamadı bız yıkalım sonrada genç bjk lıler grubu kurarız tam olur |
efsane başkan sebayı gönderen 100. yıl şampiyonluğunu getiren serdar bilgiliyi ağır küfürlerle kovan ÇARŞI demirörene neden bu kadar tahammül ediyor neden gönderemiyor?????????????? |
Alıntı:
çarşı gönderemiyor degil demirören gitmiyor... şimdi şöyle bi gerçek war demirören beşiktaş üzerinden yaptıgı reklamın yarısını normal bir yolla yapbilirmiydi üstelik bedavaya ?? şu anda beşiktaş sayesinde demiröreni dağdaki adam bile tanıyor.. adam çıkıyo abuk subuk beyanatlarda bulunuyor borsada hisselerimiz düşüyor..snra ne hikmetse yine kendi akrabaları yakınları o düşen hisseleri satın alıyor böylelikle beşiktaş demirören ailesinin bir malı durumuna düşüyor yani küreselleşiyor... Sadece demirören degil yönetim olarak gerçekten çok kötü bir kadro bulunmakta.celal kolat çıkıyo erturul yalan söylüyo biz kimi istediyse aldık diyor...erturul diyo ki bnm istedigim oyuncuların menajerleriyle görüşme bile alamadılar... ismini htrliyamadıgm bir yönetiçide levent di zannedersem ,bu yıl takım başarılıydı diyor...bizim için başarının sadece ve sadece şampiyonlk oldugunu bilemiycek kadar aciz bir adam yönetimde takılıyo.... ewt sebayı biz yolladık serdar bilgiliyide ama demiröreni niye mi yolliyamıyorz çünki hiç bir başkan 50m dolar para wermemişti beşiktaşa işte bu yüzden...neden koca stad istifa demirören diye bagırmak için çarşının bagırmasını bekliyordu ?? oki kabullenmiyorsnz çarşıyı niye onlar bagırınca bagırıyorsnuz siz protestoyu başlatmıyorsnuz..bugn o çarşı olmasa staddan hiç istifa sesleri çıkmamış olurdu.... şunu unutmayın çarşı beşiktaş için kurulmuştur...biz ona sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmaz... |
valla kim ne derse desin onu bunu bilmem çarşının içinde değilim ama en azından beşiktaşa değer veriyor beşiktaş'ın bir parçası daha ne olsun yaa SEVİYORUM ÇARŞI'YI:proud::proud: |
Çarşı gerçeğini benim gibi parasıyla kapalıdan kombine alan bilir. Siz ne gazel okuyorsunuz çarşıyı savunup.Çarşı'da çoğu esrar çekip maçla alakasız deli gibi bağıran taraftarlar da var.Yönetimden kombine alıp sonra o kombineleri her maçta fahiş fiyatlarla karaborsa satıp kendide usulsüz yollardan maça girenler yokmu?Biri çıksında bana yok desin.Gözle görünen köy kılavuz istemez.Daha çok şey söylerim burda ama içimdeki Beşiktaş aşkı buna elvermez.Ama içimizdeki sahte ve rantçı Beşiktaşlıları temizlememiz gerek.En başta demiröreni.. |
bılıp bılmeden konusmayın carsı satın alacak para pıaysa surulmedıııı ..carsı her bjk lılın yagmurun altında ıslammayı dusundugu anda altına gırebılecek bır semsıyedırrr ... |
beşiktaş çarşının içnide iç hesaplaşma oldugu içni dışarı öyle yansıyor liderler arasında çıkan birkaç tartışma fakat bu tartışmayı biz buyutp meydana çıakrmıyozki diğerleri çıkarsın... BEşiktaş çarşı satılı kdiyen arkadaşlar ne çobuk unuttu şu beşiktaşın hakkının savunmak saha kapatma cezasını kaldırmak içni federasyona yuruyüşlerini.. Ne çobuk unututlar inönüdeki o ahenki.. |
Çarşının böyle polemiklere karışması çok üzücü :( |
çekenler utansın bence:)..Çarşıyı resmen şirketleştirdiler... |
Alıntı:
|
ÇARŞI asla satın alınamaz ÇARŞI ya karşı alacak varsa oda niye ÇARŞI dır okuduğum kadarıyla bu konu son maçta yaşananlardan çıkmış son maçta yaşananlar bence daha yapılanlar gibi bir talihsizlikti sadece ÇARŞI değil tüm türübünü sezenun ikinci yarısında beğenmedim ben tamam yönetimi bende istemiyorum ama yönetim istifa diyerek bu yönetimin gideceğine inanıyormusunuz hatırlatırım bu yönetim 2. kez şeçilmiştir ilk geldik lerinde çokmu iyidilerde 2. kez şeçildiler artık bunu anlayalım lütfen şuanda beşiktaş camiasında bu adamlara rakip olacak kimse yok onlar da bunu bildiği için seçimle giderim diyor bir kez daha söylüyorum ÇARŞI asla satılmaz satın alınamaz |
Alıntı:
kardşe birşeyi iyic eöğren serdar bilgiliyi koltugundan eden çarş ıdeğil yıldırı mdemirören bilmeyen içni analtyım Serdar bilgili koltuga geçerken yıldırımdemirörenin desteğiyle geçti ve suleyman seba koltugundan oldu yapılan anlaşmaya göre bir yıl başt akaalcka ve yıldırım dmeirören başkan oalcaktı. serdar bilgil ibunu akbu letmiyince 11 puan lider oldugumuz ligde yıldırım demirören akrabası haluk ulusoya söylemiş ve beşiktaş oyıl peşpeşe hakem hatalarıyla puan kaybedip şampiyonluktan olmuştur.. bunun faturası serdar bilgiliye çıktıgı içni doğal oalrak gitmesini sadece çarşı değil her kesim istemiştir. Yıldırım demiröreni gönderebilmek içni aday çıkarmak lazım ve yıldırı mdemirören giderse bu klubun kişisle ona 70 milyon doalr borcu var bunu ödeyecke bir adayda yok .... Beşiktaş çarşıdan alı pveremediğiniz ne bilmiyorum... Beşiktaş çarşı olmadan o stad hiçbir anlamı kalmıyor.. maratondan beşiktaşı çıakrdılar iki hafta boyunca tarafatr destek göremedi ve zorunlu oalrka yerine döndü beşiktaş açrş ıdesteği.. Forz abeşiktaş ayda diğer greuplar bir araya gelseler bir beşiktaş çarşı kadar olamıyolar bu bir gerçek... Beşiktaşın sahası kapandıgında beşiktşa açrş ıgrubu tu mgrupları çağırdıgında diğerleri otururken bieşy yapamdan beşiktşa çarşı gösteriş yaparka fedaresyano yürüdü alen makaryan eşliğnid eve onun sonucudna saha kapatma cezamız kaldırıldı... Şaf söyleyena rkadaşalr az araştırsın.. Beşiktaş açrşı düşmanlığınıda bıraksınlar ne beşiktaş açrşısız olur ned eçarş ıbeşiktaşsız BEşiktaş açrşı alayına karşı |
ya satılmak derken cidden ağır ama ben bjk-fb maçından sonra utandım bir avuç ..... fenerli stattaki sesi bastırdı bu olmadı işte bu benim kanıma çok dokundu şahse (2-1 inönüdeki maç) |
Türkiye`de Saat: 03:47 . |