![]() |
Bekarlık Sultanlık Mı? Evet Arkadaslar ; Sizce Bu Zamanda Evlilik mi cazip, Bekarlık mı ???? Hangi durumda basımız yanar, hangi durumda rahat ederiz... Haydii Yorumlarr... :dancing: |
iki durumdada rahat oluru mben herşeye rağmen rahat olurum ama bekarken isteidğin şeyleri yapacan diye birşey yok yapane vliykende yapıyo :D evli olup evimin sultanı olurum daha iyi :D |
yarım saat öncesine kadar kararsızdım ama kararım kesin artık:D...evlilik kesinlikle çok cazip..doğru insanı bulmuşsanız...ve beklentileriniz birbiri ile uyuşuyorsa...hani derler ya kafa dengi ise:) |
:) elbette ki bekarlık... ne luzumu var durup dururken çamaşır, bulaşık, ütü stresine girmeye... annem sagolsun :) |
Oyy oyyy zor soru be burcu :) İkisininde ayrı yeri var bence evlenince düzenli bir hayatın cok sevidigin bir eşin sıcak bir evin... Bekarlık ise rahatsın ev derdi yok istedigini yaparsın... Bence ama evlilik daha mantıklı eger cok sevdigin bir eşin ve güzel bir ilişkiniz varsa |
Alıntı:
beklentileriniz uyuşuyorsa gayette güzel birşey:)...her güzel şeyin olduğu gibi bununda zorlukları var elbet |
bireyin sultanlık anlayışına göre değişir bu sorunun cevabı.. ben evliliği tercih ediyorum.. |
Alıntı:
walla evlenince de sultan olacaksam tamam ütü yapmam, yemek yapmam, çam mam silmem :biggrin: varmı talip??:biggrin: :biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
e sultanlar bunları yapmaz ki zaten :biggrin: :biggrin: :biggrin: hiç ütü yapan, cam silen sultan gördünüz mü? :biggrin: |
Alıntı:
|
ütüye takıldım ben:D |
Nolucak bi ütüden :D |
Alıntı:
walla senin işin zor.. ütüyü seven bi hatun bulman imkansız denilecek kadar zor... sen sultanlığa devam et bence.. bulmuşsun melek gibi anneyi...:D |
ben her denememde elimi kolumu yakarım:D..öyle deme:D... |
Alıntı:
Beni alanlar yansın metincim ALANLAR :D :D |
Alıntı:
yemeği başkası yaparken iyi ama:D |
bazen evlenicem diorum bazende aman ne gerek diorum baba evi rahat istediğin gibi özgürsün gezmeye rahat git iş yapmazsan yemek yapmazsan neden yapmadın dien yok(anacım saolsun) ama bir gerçek varki hayat böyle geçmez zamanı gelince yuva kurmak lazım:):) |
Alıntı:
ÇOK sevmesi lazım explorer ÇOOOK :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bir bakıma haklısın. zamanı yavaş yavaş geliyor belli bir yaştan sonra karar vermekte zor.! ve evlilik ciddi sorumluluk isteyen bir konu bunu taşıyabileceğine inanmak önemli... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ay walla utandım :D teşekkürler metincim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
20 Yaşındayım Şimdilik Bekarlık Diyorum Ama Şöle 5 6 Sene Sonra Düşünebilirim |
biraz kısmet biraz beceri.. adam gibi birini bulursan neden eziyet olsun? bekarlık sultanlık diyenler, yanlış seçimler yapıp canı yananlar. iyi birileri naship olursa, hiçte eziyet olmaz bence |
Türkiye`de Saat: 03:13 . |