![]() |
güvendiğiniz insanlar arkanızdan işler çeviriyor ne yapardınız ???? evet arkadaşlar hayatta çok güvendim dediğiniz insanlar hiç de sizin düşündüğünüz gibi değilmiş ne yapardınız ???? |
cok uzulurdum ama ne olduklarını ogrendıgım o ınsanlardan bıran once kurtuldugum ıcınde sevınırdım zararın neresınden donulurse kardır |
büyük bi hayal kırıklığı yaşamadım ama heralde çok üzülürdüm ve hayatımdan çıkarırdım o insanları |
Alıntı:
|
yaşadım ben böle bişey hayatımda en güvendiğim 3 arkadaşım ın gerçek yüzünü çok uzun bi zamandan sonra gördüm tamamen bi yıkımdı benim için o zamandan sonra da kimseyle dost olamadım zaten |
bir çok kez geldi başıma...her seferinde aynı yolu izledim...adi bir yaratık olduğunu söyledim karşıma alıp ve irtibatı kopardım..en iyisi bence |
Alıntı:
bence takmamak en güzeli onlar seni kaybetmiş. insan başta üzülüyor ama sonra boşver diyor... |
önce bunu neden yaptığını sorarım ve onu uyarırım dahada akıllanmıyor ise tamamen silerim hayatımdan |
Alıntı:
|
Ben de onların arkasından işler çeviririm. :D Göze göz, dişe diş. ;) |
ardımdan iş çeviriyorsa birşeyleri önemsememiş demektir ben de onu önemsememem |
arkadaşlıgı derhal bitirirdim |
üzülürdüm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yüzüne vururum ve nedenini sorarım.eğer gerçekten çok sevdiğim bir insansa kıyamam biraz küserim ama yine barışırım..:D:D kin tutamam ben |
Alıntı:
|
Alıntı:
elbette birşeyler parçalanır eski samimiyet kalmaz ama zamanla hatasını anlar ve aynı hatayı bir daha yapmaya cesaret edemez. gerçekten pişman olduğuna inanırsam eskisi gibi olabilirim. |
insan zamanla alışıyor benim gibi :( |
öc almaya çalışıpta kendimi küçültmem hiç.debelenmsin dursun.demekki arkadaşlığımı haketmiyormuş,ne üzülcem... |
oyle bırsey yaparsa zaten hıc arkadasım olmamıs deyıp sılerım.. |
Alıntı:
|
çok üzülüyor insan.daha yeni başıma geldi.etkisindeyim hala.kazık attıklarını sanıyorlar benim bişeyi fark etmedğimi sanıyorlar ama farkındayım herşeyin.uygun zamanı bekliyorum yüzlerine vurmak için.öle hemen de söylenmiyor be sizin dediğiniz gibi.kolay bişey değil :( ilk zamanlar uykularım kaçtı geceler boyu,zamanla alıştım.unutmuş değilim kesinlikle.en uygun zamanda söyleyeceğim....bu konuyu açtığın için de çok saol...içimde kalmıştı anlatamıyorum da kimseye :( |
Alıntı:
|
ne yapacaklarını beklerim ve intikamımı cok korkunc alırım.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
umrumda değilsin der çeker giderim hayatı we bu tarz insanları pek ciddiye almamak gerekiyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok zor bi durum gerçekten.o insanların yüzüne baktığında o kötü olay geliyor aklına insanın.az kaldı söyleyeceğim ben de.sonra da tın yani sizinde değiniz gibi... |
kolay gelsin, nasıl gidiyor, başarıya ulaştın mı derdim:) |
Arkaya dönmem ve bir daha da tanımam...:wink: |
Alıntı:
|
güvenmem :D |
sormam, düşünmem. hayatımdan o an çıkarırım çıkarırken de intikamımı alırım! (tabi eminsem) |
bir söz vardır ço khoşuma gider hayatta iki şeye guvenirim biri ben diğeri sen değil... |
Türkiye`de Saat: 22:37 . |