![]() |
Aveaaa Sevgili arkadaşlar, Kurumsal hatlarda tercih edeceğiniz en son operatörün AVEA olmasını şiddetle öneriyorum. yaklaşık iki yıldır sürekli problem yaşayan bi firma olarak sizleri dosthane UYARIYORUM... Müşteri temsilcilerinin hataları, iletişim merkezlerinin hataları, sorun çözme yöntemleri, hız, aktivasyon, yedek sim kart.... v.b Bilgilerinize... |
katılıyorum sana burcu |
kesinlikle katılıorum yalandan bi sürüde avantaj saglıyolar.. |
forza TURKCELL . . inadına TURKCELL . . |
size birkaç örnek sunabilirim. az önce yaşadığım mesela... ark.biri telefonunu çaldırmış arayıp bloke koydurdum, yedek sim çıkarttım... bugün öğreniyorum ki hattım iptal olmamış yani çalan tip yaklaşık 1 haftadır hattı çatır çatır kullanıyor... bu ne biçim hizmet kardeşim ! |
bend edört yıldıra veayı kullanıyoru mve hiçbir sorununu görmedim aynı zmaand atelsimim var ondada soru ngörmedim |
son 5 yıldır TURKCELL kullanıyorum hic bi sorun yok son aylarda avea aldım bazen sorun yasıyorum mesala turkcellin ful cektigi bir yerde avea cekmiyor msjlar gitmiyor vs. |
Alıntı:
Kurumsal demiştim zaten arkadaşım... |
pardon ozaman tam aolrak okumamışım |
sonuna kadar telsim hiç bi sorunla karşılaşmadım |
yaklaşık 2 yıldır kurumsal hat avea kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım. |
Alıntı:
çok samimi birşey söyleyim mi? 9 yıllık emeğimi, tazminatımı, herşeyi bir kenara bırakıp istifa etmeyi bile düşündüm sırf avea yüzünden..! öyle lanet bir operatör ki... 200 hattımız var bu arada !!!!!! |
burcu abla snein işin ne tam olarak avea firmasında mı çalışıyorsun ? |
Alıntı:
:)))) avea firmasında çalışsam neden avea almayın diyim cnm :))) firmamız avea kullanıcısı 2,5 yıldır. ve imza yetkisi bende olduğu için sorunlarla ben ilgileniyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
:) sagolasın veyselcim eksik olma |
bende 3 hat kullanıyorum. avea şirket hattı ama pek sevmedim. vodafone da arada sorun veriyo. en iyisi turkcell. |
avea hizmetleri çok yavaş ayrıca durduk yerde kontör yiyor :) ama cazip olduğu için tercih ediyoruz mecbur. |
benim açımdan sorun yok 3 hattım var hangisi işime geliyorsa onu kullanıyorum benim için her yol paris :D |
Yıllardır Telsim (Vodafone) kullancısıyım hiç bir yamuklarını görmedim... Forever Vodafone... |
boğulursan büyük denizde boğulacaksın:)... forza vodafone:) |
türk telekom neyimize yetmiyo.cem yılmaz abimiz yakında görüntülü aramayıda başlatacak Allah ın izniyle. |
Alıntı:
:) cepte Türk Telekom hizmeti verildiği gün geçiş yapacağıma söz veriyorum :) :) |
fazla sürmez.Cips işini nasıl becerdiyse cep işinide halleder.Şu arogu bi bitirsin yeter :)) |
Alıntı:
:) umarım dediğin gibi olur... Türk Telekom içinde indirimli bir sürü şey çıkmış yok net üzerinden tel.görüşmesi %30 indirim falan... boğuluyorum şu telefon konusunun içinde :hmmmm2: |
Ne diyeyim Allah kolaylık versin. |
Alıntı:
aminn teşekkür ederim :) |
ben katılmıyorum ben kullanıyorum oldukça pahalı... |
avea yı bilmiyorum ama ariada öğle idi cidden çok kötü bir hat |
Çok doğru söylemişsin.Bigün katil olursam sebebi kesinlikle awea olcak.Ne cinnetlik bi hat ya |
Bir dikiş tutturamadı tercihim değil zaten |
nefret ediyorum avea dan boş yere kontorlerim gitti ya |
Türkiye`de Saat: 17:48 . |