![]() |
her şeyin başı eğitim |
Alıntı:
güzel bağladın tebrikler :) |
Alıntı:
|
sayın metin moderatörüm yazıklarım benim düşüncem degil.gitmiş bi kelimeyi cımbızla çekmiş bana yüklenmişsin bunlar sadece benim çevremde gördüklerim.Düşünceme gelince sadece bayanlar degil hiç bir canlıya şiddet uygulamamıza hakkımız olduğunu düşünmüyorum.şiddet düşünce yoluyla fikirleri kabul ettirememenin fiziğe dönüştüğü bir yoldur.Allah (c.c) bize öyle büyük bir nimet vermişki (beyin) ondan yararlanırsak hiç bir sorunun kalmayacagını düşünüyorum. |
Alıntı:
İyi forumlar |
kadınlara olan şiddetin giderek azalması gerekmezmi?..imkanlar eğitim vs...kadınlardamı birşey değişiyor erkeklerdemi?..incelemek lazım |
Alıntı:
Kadınlara şiddetin azalması gerekmez, kadınlara şiddet uygulanmaması gerekir exp... Kadınlar bilinçleniyor, eğitim imkanları sağlanıyor ve ekonomik özgürlüklerini ellerine alıyorlar. bu sorunun önümüzdeki yıllarda kökten çözüleceğini düşünüyorum.. erkeklerimizin de artık bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum. onlarında birer annesi ve belki kız kardeşleri var ! |
Alıntı:
İnş ilerde kadına siddet diye bir sey kalmıycak |
Alıntı:
katılıyorum kalkması lazım tamamen:)..de bıçak değilki kesip atasın..zaman içinde azalma göstermesi lazım...dünyanın ve toplumsal gelişmenin sonucu olarak...ama istatistikler artış gösterdiğini gösteriyor... bu arada tamamen ortadan kalkabileceğini düşünmüyorum...aile içi şiddette terörizm gibidir..azaltabilirsiniz ama sıfırlanmaz..çünkü tek tek bireylerin beyinlerini kontrol altına almanız imkansız...dünya var oldukça olacak... kadınların burdaki mağduriyeti Allah vergisi bir farktan kaynaklanıyor..gücü yetse kadınlarda döverdi heralde:) |
Türkiyenin acı gerçekleri Şiddete kArŞıYız |
Türkiye`de Saat: 19:05 . |