![]() |
BİLGİSAYAR ERKEK Mİ DİŞİ Mİ? (İlginç ama Mantıklı...) Kadınlar Diyor ki: Bilgisayar erkektir. Çünkü bilgisayarlar aslında sorunları çözmek için keşfedilmelerine rağmen ömürlerini dörtte ucunu sorun çıkararak geçirirler. Daha da önemlisi bunlardan bir tane aldığınız an, biraz daha sabretmiş olsaydınız çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz. Erkekler Diyor ki: Bilgisayar dişidir. Çünkü onun mantığını keşfedenden başka kimsenin anlaması mümkün değildir. Yaptığınız en ufak hatayı bile hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar. Ve bir bilgisayar aldıktan sonra fark edersiniz ki, asıl parayı ona gereken aksesuarlar için harcamak zorundasınız. Hadi sizde yazın bakalım bilgisayarın cinsini... |
benim ki ne erkek ne dişi sanırım benim bilgisayarım gay:D:D |
benim bilgisayarıdma bana aşık :D açılır açılma zkendimle akrşılaşıyom :D |
walla benim pc bana küs galiba yeni barıştıq önceden açılmıyodu şimdi barıştıq :DD:D: |
valla benim pc erkek hiç dır dır etmiyor:) |
bu nasıl bir yaklaşım ya :D |
benimkinin cinsiyeti belli değil :):):) |
walla bu tanımlara göre dişi galiba :Dkaçınncı formatıı hala sorunn yaratıpp duruyor:s::D |
benim bilgisayar sorun oldummu otomatik çöküyo akıllı canım maço erkek :D sorun çıkınca çeki pgidiyo :D |
benimkide erkek olabilir belirtiler öğle gösteriyo |
yapılan tanıma göre deil ama bana göre dişi hiç sorun çıkarmıyo ne dersem yapıyo tam bi dişi yani nerdeyse ayaklarımı bile yıkayacak:biggrin::biggrin: |
Türkiye`de Saat: 12:23 . |