![]() |
Alıntı:
:) :) :) :) çalış çalış bu yıl matragına bend egiriyom sayısalcılara söylenir :D baktık üniversitenin bitecğei yok :D |
zaten herkes matragına giriyo hele bı ortalamayı yukseltın....hakkımıza giriosunuz valla.. |
Alıntı:
|
Valla her merhaba diyen öyle değil artık eskidenmiş o :D |
Alıntı:
dalgamı gecıosun sen ya 335 az mı ??? ayrıca ikinci bölümden mi bahsediosun? |
Bilmiyordum. TDK'nın sözlüğüne bakıldığında, "merhaba" nın arapça menşeli olduğunu yazıyor. Benim köken bilim sözlüğünde; merhaba, arapça, merhabâ (genişleyin, yayılıp oturun) dan merhaba... Anlam genişlemesiyle, günaydın, hoşgeldiniz... Genelde biz "merhaba" yı selamlama sözü olarak kullanıyoruz. Üstte arkadaşım, “benden size zarar gelmez” anlamında olduğunu söylemiş. Bence bu sözcükten bu anlam çıkar. Sanırım bu yöntem tümdengelim oluyor.:) Her sözcük içinde farklı yaklaşımlar da bulunulabilir, yani farklı anlamlar yüklenebilir/ yüklenmiş olabilir. |
Alıntı:
evet :D BEn össye SAdece Matemati kyaparka GEldim Kendi Bölümümde Gördüğüm Zaten Matematik iki Fizik 2 Edebiyat İki Bilgim Çok Şiir ;Yazıalrı Takip EDerim :D Soyal İkimde İyidir Tarihimöi İyi Bilirim :D SAyısal Bir Puanım Zatyen Şuan 350 yi geçer :d ve ben rahat girecem sınava :D |
Alıntı:
Her Kelime Turkçeye Dönerken Nerden Baksanız En AZ Üç Anlamı Oluyor :D Oyüzden Dunyanın En Zor Dili Turkçedir |
Alıntı:
neyse ben gidiyorum daha fazla kalırsam ruh saglıgımı bozucaksın benim.... |
Alıntı:
nereleri tercih yapacaksan mehlika Söyle Bende Oraları yazayım :D |
Türkiye`de Saat: 04:22 . |