![]() |
hayatımızın dönüm noktası o gündür... evet arkadaşlar pazar günü yani takvimler 15haziranı gösterdiğinde hayatınızı belirleyecek bir sınava gireceksiniz.kim bilir ne kadar stres altındasınız.kim bilşir nasıl bi heyecan olacak o gün szin için.başta moderatörümüz METİN olmak üzere forumda sınava girecek daha bilmediğim bir sürü arkadaşa başarılar diliyorum bu sınavda.allah yardımcınız olsun.dualarım hep sizinle olacak.seneye aynı derdi ben yaşayacağım.umarım hepiniz için hayırlısı olur. hepinize canı gönülden başarılar.... |
umarım ya:(heyecandan ölücem:(fulin aylin ve metin sizede başarılar ve dier girecek arkadaşlar size...inş.hepimizin gönlünden geçen yer olur.ben bursa halkla ilişkiler diyorum:D |
bende gircem össye hayırlısı olur inş. ve inş. kazanırız istediğimiz yerleri.saol tşklerr aylin1903 |
sakin olun arkadaşlar ve size önerim her uzmanım diyeni dinlemeyin her kafadan bi ses çıkıyor en iyisi deneyimli bir rehberlikten randevu alıp heyecanı yenmenin yollarını öğrenin tekrar başarılar... |
bol şanslar arkadaşlar..rahat olmaya çalışın gerisi kolay:) |
Saol Aylin... Cümleten basarılar inş. istediginiz yerler olur... Amin.... :D:D |
hadi başarılar hepimize |
sınava girecek olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum allah istediğiniz yeri kazanmayı nasip etsin dualarım sizlerle:):) |
o kadar dua ettim bende :D hadi hayırlısı |
Allah'ım mesajı okuyana 2008 Össde zihin acıklıgı ver ve ona gönlünde yatan üniversiteyi nasip et... :D Aminnn :D |
Türkiye`de Saat: 11:26 . |