![]() |
Kız istemeye gittiniz kızlar neden kahve yaparlar? Bu damada verilen bir mesajdır ve yer yer çok çeşitlilik gösterir. İşte bu kahve sunma geleneği ile damada verilmek istenen mesajlardan örnekler: "Benimle evlenirsen sana geceleri uyku yok. Önden söyleyeyim de sonra arkanı devirip yatma. Enerjini topla, uyuma!" "Bu sana yapıp yapacağım son kahve. Doya doya iç. Evlendikten sonra sen yapacaksın ben içicem. Hele bir köpüklü olmasın, anyayı konyayı göstericem..." "Bi fincan kahvenin 40 yıl hatırı var. Bu durumda evliliğimizin ilk 40 yılı için benden fazla bi şey bekleme. İşine gelirse..." "Balayında Brezilya'ya gidiyoruz. Ona göre." "Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm..."</I> |
çok hoş eline sağlık:D |
gerçekleri yazayım dedim :D |
saol kardeş paylaşım için:D |
tşk |
bak yine kızları fesatlıkla suçlayan bi konu...ama ayıp yaa :D saol eline sağlık yine de... |
tşkler |
vay be bi güzel de içtik o kahveyi keşke bu foruma daha önce üye olsaydım |
abartının son noktası:D ellerine sağlık... |
tşkr güzel olmuş ellerine sağlık |
tşkler yorum için |
"Köpük sandığın şey aslında köpük değil. Fincanın içine tükürdüm. Evlenirsek dediğim dediktir. Tükürdüğümü yalamam. Üstelik sana da böyle içiririm.." |
kızlar neden kahve yapar? :evlenmek istemediği kişinin kahvesine tükürmek için :)) |
Alıntı:
|
benim anlamadığım birşey var.. neden damat adayının kahvesine tuz konur? çözemedim gitti:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yani o tuzlu kahveyi içersin:D nikahı yaptığında kabullenmiş oluyosun zaten, acısını çıkaramazsın bence:D |
Alıntı:
sen ne diyosun ya:D...en az 6 bayram anne babasını göstermem:D..eziyet aile içi şiddet:D...oo:D..sen tanımıyosun beni:D |
yok tanımıyormuşum seni:D böyle biri olamazsın:D |
Alıntı:
|
ayyy o kahve tutmak kadar berbat bişey yok sanki çok lazım yaa off nefret ediyorum bu işlerden birde kibar zarif olmak zorundasın bütün gözler üstündedir çünkü baştan aşşağı süzerler senii ıyyyyy ....... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tşk yaşım gençti ön bilgi sahibi oldum :D |
Alıntı:
|
wayy be :D tnx |