![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
öz eleştiride yapmak lazım.ağzınla söyledin işte çok fedakarmışsın sevmeyi biliyomuşsun(dediğine göre) ama seçmeyi bilememişsin işte. neyse allah herkeze hak ettiğini yaşatsın diyelim. |
KAVUN MU Kİ KOKLAYIP ANLAYALIM... NE ÇIKARSA BAHTIMA:D |
:D :D... bu kafayla beklerseniz bahtınızda değişiklik olmayacağı kesin:D |
Alıntı:
aminnnnnnnnnnnnnnn diyelim! |
bunu yapan bir bayanLar birLikte olcamı hiç düsün müyorum :D:D:D:D |
Kafa dengi insan bulmak zor bu devirde. Birinin sevdiğini, diğeri sevmiyor :D |
Alıntı:
ünlü şair ve aydın ismail yk nında buyurduğu üzere:D.. beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim ise beni beğenmez yoksa ben tipsizmiyim ha?:D |
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum.. ya kıskanç çıkıyo, ya psikopat :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bu cvbın üstüne birşey denmez.müstehak size :D seçmeyi bilmek lazım. |
kıskanmasan, ne gamsız adamsın der sinir olur, neden sahiplenmiyosun der.. kıskansan adın psikopat olur.bunalttı beni ne kadar maço der. kıskanmayan insan olurmu :)o bnmdir o bnm , mantığı olcak her zaman |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seçemiyorum uzmanlık alanım değil:D aslında artık ilgilenmiyorum da:D |
Alıntı:
kıskanmak kötü değil ayarını bildikten sonra, bunaltmadıktan sonra, ayrılık konumuna getirip kızı mahfetmedikten sonra.................. |
Alıntı:
bu arada erkek olsam böyle bi kız benide delirtirdi herhalde:banghead::banghead: :D:D |
Alıntı:
|
tabiki dozunda bir kıskançlıktan bahsediyoruz.gerçi bu da göreceli. psikopatlık derecesinde kıskanan bi psikopatıda seçmiş olmak ayrı bi tartışma konusu:) |
Alıntı:
seçmek mi??????????????????? bunu nasıl anlayabilirsin ki? insanlar yıllar sonra iç yüzlerini gösteriyor! |
Alıntı:
Kişi hakkında piskyatri raporu istersin birlikte olmadan önce :):D |
Alıntı:
|
:)walla yıllar sonra anlayabiliyosan sorun sende. piskopat bi insanı tanımak zor değil. ben yamukları 1 günde tanıyorum çoğu zaman.bazen 1 cümle. tecrübemidir,6.his mi bilmiyorum. ama çizgilerin olucak her zaman.yani asgarilerin.bu kolaylık sağlıyor seçimlerde;) o çizgi dahilinde olmayanları kafadan elicen. herkez belli ediyo kendini az çok düşünce yapısıyla,tavırlarıyla.. |
Alıntı:
kız benden onu isterse bende kızın babasından garanti belgesi isterim:D.sorun çıkarsa değişim yada iadesini talep ederim:D |
Alıntı:
Artık şansına bahtına kim çıkarsa :D |
Alıntı:
walla süpermişsin tebrik ederim... sen zekisin demekki!!!!!!!!!!!! |
bunlar erkekği sinir etmekten ziyade elinizden kaçırmanıza neden olur heralde.. hem durduk yerde niye sinir ediyosunuz bizim gibi garibanları |
okurken bile sinir ediyo düşünü uygulamasını |
Alıntı:
değil mi kardeş yaa... Ne alıp veremediğiniz var ki bizimle... |
Alıntı:
|
Alıntı:
!!!!!!!! |
bir erkegin bu kelimeleri kullandıgını hic duymadım lady uydurmayalım lütfen :D:D |
neden erkekleri sinir etmekten zevk alıyorsunuz..diyorsunuz ki eski erkek arkadaşınızdan bahsedin ondan bahsedeceksen bnmle ne işin var...yolun açık olsun derim...ama şu bi gerçek çok sinir bozucu şeyler yazmışsınız bn 2 tanesine bile dayanamam...:@ :@ |
Türkiye`de Saat: 12:21 . |