![]() |
ee nasıldı bakalım 3saat 15dakikalık maraton? ee arkadaşlar dün girdiniz sınaca ansıldı?ben seneye gireceğim soruları çözdüm evde kolay geldi bana fziik-1hariç sizin nasıldı bakalım? |
yaptık işte olacak bi yerler :) puanlar bi hayli düşecek gibi gözüküyor.. |
tşkler.çok güzeldi.inş biyerlere gireris yaf :D hiç olmadı kötü biyere gitceme 2 senelik hacettepe yazıp geçiş yapcam :D |
Kutucukları dışına taşırmadan doldurup geldim valla :D |
girerken tir tir titriyodum.Bi çıktım benim suratımda gülücükler :D çok komikti:D |
hesapladın mı burcu puanını ii harhalde:) |
son 30 dk milli takım gibi geri dönüşüm oldu yoksa 1 sene daha kalırdım ama kurtuldum |
Alıntı:
annem kötü biyere gitmemi istemiyo.Bilemedin 2 senelik hacettepe yaz geçiş yap iyi bi diploman olsun diyo :D |
yalnız gene zaman yetmedi ya :D bakamadığım sorular bile oldu :S çabuk çabuk geçtim mecburen.Fen2 gene kasmış ta kasmıştı ayrıca. |
3 soru iptal olabilirmiş 2si bende yanlış :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
yni bakcas.Sonuçta ben mühendislik falan istiyorum.Özel sektörde de biliyosun üniversitenin adı çk etkili oluyo. |
hadi hayırlısı puanlar düşer diyorlar |
tüm öss ye giren abilerim ve ablalrıma gecmiş olsun diorum :D inşallah gönlünüzde yatan yere gidersiniz :) |
Alıntı:
okuyo |
Alıntı:
hangi sorular iptal olabilirmiş?hangi dersten? |
Alıntı:
Aslında ben Odtü gıda müh. çok istiyodum ama aşırı yüksek full'e yakın yani.Kötü bi bölüm okumama gerek yok.Zaten puanım kötü diil.Yazarım bilgisayar yada gıda geçiş yaparım mühendisliğe.İyi bi meslek ve iyi bi üniversite olsun.O kadar emek ya. |
Sınava girmiş tüm arkadaşlara başarılar dilerim İnşallah ben dahiL herkes istediği bir yeri kazanır yada yerleşebilir..... |
Alıntı:
Tarihteki cevabı tımarlı sipahiler olan sora A şıkkıda olabilirmiş . Türkçede azlık çokluk zarfı geçiyor belirtisiz sıfat mı ne cevabı işte o soru bide fen 2 den bi tane |
Alıntı:
haydaaaaa :S inş yanlış yaptıklarımdır :D |
2 tanesi benim yanlış yaptığım:D |
herkese hayırlısı olur inş yaa. |
geriz....... iğrençler bananee onlar doğruyaaa ünal bey kendine gel o kadar uğraşıyorlar bide soruyu iptal ediyolar gerilerr |
konuyu açan arkadaşta sorular kolaydı demiş ama dışarda yapmak gerçekten kolay oluyor sınav stresi gerçektende ayrı |
dersanede yaptığım sınavla alakası yoktu yaptığım netlerr üf nolcak bakalım |
mef sınavları oluyorduk buna yakındı yaw.. bide siyam ikiziyle kaktüs olmustuk onlara benzer sorular vardı genelde |
Kağıtlar gelince belli olcak herşey tamamen :D |
evt... kağıtlar bi gelsin ilk kaçıncı olmuşum die bakcam |
Bence artık öss hakkında konuşmayalım.Aylardır zaten bıktım aynı şeyi duymaktan.oldu bitti.Artık bi geri dönüşü yok.Artık herşey kağıtların gelmesine ve tercihleri yapmaya kaldı.İnşallah bide hayırlısıyla yerleşiris :) herkese bol şans |
Alıntı:
|
Alıntı:
okumadan iş tekliflerini reddediyosun ama:D |
Türkiye`de Saat: 21:57 . |