![]() |
Sahıp oldugum seyler bellı aslında, Sonunda ben yıne yalnızımhttp://www.frmcix.com/images/smilies/nokta.gif |
her nefesime soluk oldu adın, çektikçe içime tükettim tüm suçluluklarımı, nerde ne kadar kahpe sevgi varsa ben seninle bitirdim sahte sevişlerimi... |
her dem rüyalarımda sayıklar oldum adını, aradıkça karanlık sokaklarda seni yitirdim seni, nerden bilebilirdim ki kalbimde sakladığımı seni... |
hani bir gün ellerim elini tutacaktı, kalbin ben diye atacaktı, ne olduda bitti ki böyle ellerim sensiz kalbim öksüz kaldı.... |
beşiktaşşşşlıyız o kaadar |
çekin sahte gülüşlerinizi üstümden...sizin gibi olamam ben.. birinin yüzüne gülüp arkasından atıp tutamam... siz tiyatro sahnesi gibi olan hayatınızda rol yaparak yaşamaya devam edin..ben bölmeyeyim sizin oyununuzu..yeter ki rahat bırakın beni...sessizliğimi de.. sormayın artık neden suskun olduğumu...sizin yapmacıklığınıza ayak uyduramadığım içim susuyorum...konuşursam duymayı hakettiğiniz ama duymak istemeyeceğiniz şeyler söylerim ama değmezsiniz..işte bu yüzden susuyorum... aslında sadece gözlerime baksanız bile anlarsınız ne demek istediğimi...ama o kadar takılıp kalmışsınız ki yüzlerdeki maskelere, gözlerdeki gerçekliği görmez olmuş gözleriniz... neyse yaa iyiyim ben böyle..siz devam edin..devam edin... |
bana para lazım:D |
Öyle Bişey Var Ki Sende Çözemediğim İnsanı Çılgınlıklara Sürüklüyor.... |
her gün yeni bir hikaye, yeni bir macera berduş gönlüme... |
son 8.. |
Türkiye`de Saat: 03:13 . |