![]() |
Keşke Hic Büyümeseydim de , Kalbim Yerine Dizlerim Kanasaydi.. |
çok aptal var çooookkk.... |
8 Harf Tek Hece.... |
geçmese saatler..takılp kalsam kısacık bir anın monotonluğuna... |
isyan eden kazanır... |
Karaladim i$te Naber ? :) |
gözlerimden süzülen bir damla yaşım olsam değmez ki sana akıtamam sana... |
misafirim ol gel.. hiç önemi yok kalsanda kalmasanda.. |
dur dedi ne yapıyosun kendine gel ! biliyosun sonunun ne olacağını daha önce de yaşadın bunu daha yaraların iyileşmedi gücün yok bu aşka kaldıramazsın dedi dinlemedim onu bu sefer sustu tek kelime etmedi bir daha ama biliyordu vazgeçmeyeceğimi biliyordu sonuna kadar gideceğimi biliyordu tükeneceğimi ses etmedi o güne kadar benden bişey saklamamıştı seviyorsa seviyorum demişti sevmiyorsa sevmiyorum demişti açık ve net şüphesiz, kararlı ve çok emindi her zaman hiç pişman olmadı seviyordu çünkü her zaman kararlıydı hep dinlerdim onu bu sefer dinlemedim ilk defa yaptım bunu aslında korkuyordum bile bile o hayır dedikçe ben seviyorum dedim hayır dedi seviyorum dedim inanmadı, yalan söylediğimi anlamıştı içten içe pişmandım aslında saklamaya çalıştım, anladı hissetti pişmanlığımı.. ona söz vermiştim yalan yere seviyorum demeyecektim hep onu dinleyecektim çıkmayacaktım sözünden söz vermiştim, tutamadım biliyorum çok kırdım onu söz vermiştim, yalan yoktu söylemişti, bir yalanın arkasıda gelirdi zehirler insanı demişti zehirlendi işte, kirlendi nasıl düzeltirim bunu bilmiyorum çok kırdım onu pusulasını şaşırdı bir kere kalbim... |
roman tadında karalama defteri :D |
Türkiye`de Saat: 19:29 . |