![]() | |
farugggggggh :D:D... |
Hiç cümle kurmadan Aşka samimiyetsiz lakaplar takmadan Sana CANIM diyebilir miyim? Canına ortak olabilir miyim? Canıma ortak olmanı beklemeden Kendimi sende görebilir miyim? Aşkını gözlerinde görmeden, Yüreğimdeki hasretle özlemine dayanabilir miyim?.... |
yaslan bana ağla kal yanımda böyle... |
tam gogsunun ortasında bır yerın agrıyacak... evının senı ıcıne sıgdıramayacak kadar dar oldugunu farkedeceksın... sokaga fırlayacaksın sokaklarda dar gelecek... tıpkı yuregının vucuduna dar geldıgı gıbı ne denızın mavısı acacak ıcıni nede,pırıl pırıl gokyuzu. kenıdını tasıyamayacak kadar cok buyuyecek,bır yandan da kaybolacak kadar kuculeceksın bırılerı sana durmadan bısıler anlatcak ONEMLI OLAN SAGLIK,YASAMAK GUZEL BOSWER HERSEY UNUTULUR.... SEN hıc bırını duymayacaksın.... Gozyaslarından etrafı goremez hale geleceksın ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında olmek ısteyecek kadar cok seveceksın.... hep ondan bahsetmek ısteyeceksın. olume care bulundu yada yarın kıyamet kopacakmıs deseler basını kaldırıp ne dedın dıye sormayacaksın.... yanlız kalmak ısteyeceksın ... hemde kalabalıkların arasında kaybolmak... ıkısıde yatmeyecek gecmısı dusuneceksın neredeyse dakıka dakıka ama kotulerı atlayarak... onunla gectıgın yerlerden gecmek ısteyeceksın gıttıgı yerlere gıtmek... bu sana hıc ıyı gelmeyecek ama bıle bıle yapacaksın bırı sana ıcındekı acıyı sokup atabılecegını soylese, kacacaksın... butun sarkılar sızın ıcın yazılmıs gıbı gelecek bogazın dugumlenecek dınleyemeyeceksin... uyumak zor uyanmak kolay olcak ... sabahı ıple cekeceksın bazende hıc gunes dogmasa dıeceksın... telefonun calmasını bekleyeceksın aramayacagını bıle bıle her caldıgında yuregın agzına gelecek aglamaklı konusacaksın arayanlarla... yuregın burkulcak canın yanacak bı daha sevmemeye yemın edeceksın... hayata daır hıc bısı yapmak gelmeyecek ıcınden yasadıgın sehrı terk etmek ısteyeceksın onunla hıc anının olmadıgı bır yerlere gıdıp yerlesmek ama bır umut onunla bır yerlerde karsılasma umudu... bu umut senı gıtmekten alıkoyacak gel gıtler yasayacaksın buna yasamak denırse..... RAZI MISIN BUTUN BUNLARA HAZIR MISIN ÖLÜP ÖLÜP DIRILMEYE O HALDE AŞIK OLABİLİRSİNN.....EE HAZIR MISIN?:) |
noluyo burda:S |
karalıyoruz bekırcım hayırdır ? |
Arzularım arzularının arzuladıkları arzuları arzularlar.. |
durak yapmaaaaaaaaa:D... |
Ne sen beni bir daha ara , ne ben senin yoluna çıkayım. Başka bir koku bul kendine ya da ben belalar bulayım... |
sorgusuz bir yaşantı sorgusuz bir sevgi nasıl birşey olurdu acaba varmı adı konmamış böyle yer bildiğiniz... |
Türkiye`de Saat: 11:39 . | |