![]() | |
yandım yandım yandım yandım ah ki ne yandım bana yeniden şarkılar söylettin ya be canım... |
bir kere seversin gerçek, yürekten, içten, yalansız sadece bir kere sonra sende kirlenirsin öğrenirsin yalandan seviyorum demeyi sadece bir kere seversin yürekten sadece bir kere seversin yalansız bir kere, tek hakkın var tek mermin kalmış gibi namluda şu boktan dünyada kendinden başka kime sıkarsın ki... |
engeli çak yooo !!! engeli çak yoo !!! listeden aratta engeli çak yoo!!!:D |
kader mi bu benim yaşadığım |
pöykürmek ıstıorumm :D |
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... |
Her son bir başlangıçtır biliyorsun ki Bu ayrılık benim ömrümü bitirmedi Gurur için yaşayanlardanım ben Bu kalp hiç kimsenin önünde eğilmedi Şimdi döndü deseler aşktan öldü deseler Masum kalbim senin için tek damla yaş döker mi Bitmedi harbim dağ gibi kalbim Senin gibilerin korkusuyum Beni yokluğunla yendin sanma Ben tek kişilk aşk ordusuyum :D |
Mutluluk girdabında yollar hep çıkmaz sokak. Verilen adresler farklı, yollar engebeli, yolcu şaşkın ,üzgün ve kızgın. |
anlamsız... |
hiç kimseye haddinden fazla değer vermek lazım.. insan dediğin yanlız doğar yanlız ölür etrafındaki insanlar sadece kuru kalabalık |
Türkiye`de Saat: 09:08 . | |